Başkan Abak'tan Koşukavak'a: 'Süper Lig’in başarılı hocası olacak'

25 Mayıs 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, düzenlediği basın toplantısında Haziran ayının sonunda yapılacak olağanüstü kongrede aday olmayacağını duyurdu....

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, düzenlediği basın toplantısında Haziran ayının sonunda yapılacak olağanüstü kongrede aday olmayacağını duyurdu. Görev süresi boyunca yaptığı katkılardan bahseden Abak, özellikle teknik direktör Yalçın Koşukavak’a övgü dolu sözlerle teşekkür etti.

Başkan Abak, ligin 4. haftasında göreve gelen Yalçın Koşukavak’ın Boluspor’a büyük bir enerji kattığını ve ilerleyen yıllarda Süper Lig’in en başarılı hocalarından biri olacağına inandığını belirtti. Koşukavak yönetiminde Boluspor’un ilk yarıda 22 puan topladığını ve ikinci yarıda takıma katılan yeni oyuncularla birlikte en fazla puan toplayan üçüncü takım olduğunu vurguladı.

“En fazla puan toplayan üçüncü takım Boluspor”

Abak, “Bazı işten anlamayan gazeteci arkadaşlar yazmış, ‘Bu aldığınız 8 futbolcu ne oldu?’ Biz 31 puanı havada mı topladık? Siz nereye bakıyorsunuz veya nereyle ilgileniyorsunuz? Lütfen boş boş yazılar yazmayın. En fazla puan toplayan üçüncü takım Boluspor. En fazla puan toplayan ilk 2 takım da Süper Lig’e yükseldi. Bu kadar emeğe, bu kadar çalışmaya Allah bize play-off’u nasip etti.” şeklinde konuştu.

“Yalçın hoca benim ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın değerlisidir”

Yalçın Koşukavak’ın çalışkanlığı ve kulübe olan bağlılığını öven Abak, “Onun kadar çalışkan, onun kadar takıntılı, onun kadar kulübü kendi kulübü gibi benimseyen bir hoca ile çalışmadım. Yalçın hoca benim ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın değerlisidir. Biliyorum ve inanıyorum ilerleyen zaman diliminde Süper Lig’in çok başarılı hocalarından biri olacaktır.” ifadelerini kullandı.

“Emeği çok büyük”

Son olarak, Koşukavak’ın Boluspor’a kattıkları için tekrar teşekkür eden Abak, “Buradan emekleri için Yalçın hocama çok teşekkür ediyorum. Emeği çok büyük. Boluspor’a kattıkları için buradan tekrar Yalçın hocama çok teşekkür ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.

1152 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.029466152191162