(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Geosis Boluspor’un yıllardır iç saha maçlarını oynadığı Bolu Atatürk Stadyumunda korkulan olmak üzere.
Kırmızı beyazlılarda Kulüp Başkanı Savaş Abak, Bolu Valiliği, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve birçok kurumla yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı, Geosis Boluspor, Bolu Atatürk Stadyumunda yüksek ihtimalle ligde kalan karşılaşmalarda maç oynayamayacak.
Bolu’nun yıllardır kanayan yarası olan Türkiye’nin birçok iline yeni stadyumların yapılmasına rağmen her defasında ilimizin pas geçildiği stadyum konusunda acı gerçekle yüzleşildi.
BAŞKAN ABAK, TARAFTARA; ‘BİR DAHAKİ MAÇA BURAYA ZOR GELİRSİNİZ’ NİYE DEDİ?
Geosis Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Amed SF maçının ardından kırmızı beyazlı taraftarlarla girdiği diyalog sonrasında, “Ne yapalım çocuklar? Ben ne yapayım? Canımızı verdik, daha ne yapacağız? Haftaya zor gelirsiniz buraya” sözlerinin hangi anlama geldiği açıkça belli oldu. Başkanın, taraftara olan bu serzenişinin sebebinin de stadyumun yüksek ihtimalle kapanacak olmasından kaynaklı olduğu anlaşıldı.
ELEKTRİK VE YANGINLA İLGİLİ GÜNCELLEMELER YAPILDI
Bolu Atatürk Stadyumu için elektrik ve yangınla ilgili, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nün verdiği eksik raporların tamamlandı. Bir sonraki süreçte ise Bolu Belediyesi, Bolu Atatürk Stadyumundan karot numuneleri alınması konusunda ihale sürecini başlattı. Ancak ihalenin 70-80 gün sürmesi bekleniyor.
BÜTÜN KURUMLAR AYNI ŞEKİLDE İNCELENİYOR MU?
Ancak akıllara şu soru geliyor. Bolu Atatürk Stadyumu’nda yapılan detaylı incelemenin Bolu’da bulunan devlet ve kamu binaları içinde yapılıyor mu? Diğer devlet binaları Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünün istediği tüm kriterlere uygun mu? Bolu Atatürk Stadyumu için istenen kriterlerin sebebinin Kartalkaya’da yaşanan büyük felaketin yansıması olarak mı görülüyor? Stadyum krizi sonrası şehrin ileri gelenlerinin nasıl bir rol alacağı merakla bekleniyor.
AMED SF MAÇI İÇ SAHADA SON MAÇMIYDI?
Geosis Boluspor’un 16 Şubat Pazar günü Amed SF ile oynadığı karşılaşma, kırmızı-beyazlı ekibin kendi sahasındaki son mücadelesi olabilir.
GEOSİS BOLUSPOR FARKLI İLLERDE MAÇ MI OYNAYACAK?
Edinilen bilgilere göre, kulübün önünde tek olasılık bulunuyor. Bolu Atatürk Stadyumu’nun tamamen kapatılması ve Geosis Boluspor’un iç saha maçlarını farklı illerde oynaması olacak.
ABAK’IN TÜM SÜRECİ ANLATMASI BEKLENİYOR
Önümüzdeki günlerde Geosis Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın konuyla ilgili geniş çaplı basın toplantısı düzenleyip, tüm süreci anlatması bekleniyor.
1614 kez okundu.
Spor Hukuksuzluğu: E-Bilet
Av.Burak MENGÜ 12.06.2014 21:17
''ÖZEN''Lİ ÇALIŞMANIN SONUCU ...
Cengizhan Sevindik 13.06.2014 00:11
1 Günde ne yapıyorum?
Canan AKARCA KUZU 12.08.2014 22:24
Boluspor Bunu Başarırsa İlk Altı İçin Söz Sahibi Olabilir
Namet Ateş 05.02.2015 21:24
Tüfekçi ve Boluspor !
Fatih GÜNDÜZ 05.10.2015 22:04
İyi Futbol Kötü Skor Samsun
Yazı Yorum 25.02.2016 00:24
RUS RULETİ
Rıdvan ALAYLI 07.12.2017 10:21
“YEKTEN”...
Hüseyin TAYŞİ 09.12.2018 20:04
Alt tarafı bir arma değil mi?
KONUK YAZAR 06.11.2019 19:52
BU LİGİN SEFİRİ
Fahri GÜNDÜZ 10.07.2022 00:43
Konsantre ve Konserve Oyuncular
Mustafa Nuri Gürsoy 15.10.2022 16:22
Geleceğimiz Boluspor Akademi
Ahmet ÇETİNLİ 17.12.2024 19:48