Boluspor Bayramlaştı

7 Kasım 2011

 Boluspor'da bayramlaşma töreni yönetim kurulu ve futbolcuların katılımıyla tesislerde yapıldı.        Antrenman sahasında gerçekleşen bayramlaşma törenine, Boluspor Kulübü Başkanı Necip...

 Boluspor'da bayramlaşma töreni yönetim kurulu ve futbolcuların katılımıyla tesislerde yapıldı.
    

 

Antrenman sahasında gerçekleşen bayramlaşma törenine, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Ak Parti Bolu Milletvekilleri, Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Bolu İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Boluspor yönetim kurulu, teknik kadro, futbolcular ve basın mensupları katıldı.

  

Bayramlaşma töreninden önce Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü'ye Boluspor formasını hediye etti.

Ercoşkun "Biz bu anlamda elimizde gelen her şeyi ortaya koymaya hazırız"

 

Törende bir konuşma yapan,  Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun,  Boluspor Bolu için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, '' Rahmetli İzzet Baysal birde Boluspor. Sporda yenmek de var yenilmekte var.  önemli olan iyi niyetle mücadele etmek. Bizlere burada düşen görevde, iyi günde kötü günde her ortamda sizlerle birlikte olmak. Biz bu anlamda elimizde gelen her şeyi ortaya koymaya hazırız. Hepinizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum'' dedi.

   

 

Fehmi Küpçü "Futbolda siyaset de bir takım oyunu"

 

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise, idrak etiğimiz bu Kurban Bayramını sizlere ailenize, eşiniz ve dostunuzla beraber memleket insanları ile kardeşlik ve birlik beraberlik içerisinde geçirmenizi cenabı Haktan niyaz ediyorum. Küpçü, Boluspor'un ciddi bir taraftarı olduğunu belirterek, Boluspor'un fanatiği olduğum kadar Bolu halkı da sizlerin yanınızda olacaktır. Boluspor güzide bir kulüp. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'nın gayretleri ve sizin gayretinizle başarılı olacağınıza inanıyorum. Bizler siyasetçi olarak, futbolu seviyoruz. Futbolda siyaset de bir takım oyunu. O birlik beraberlik içerisinde başarılı bir sezon geçirirsiniz'' şeklinde konuştu.

  

Yılmaz  "Her şeyden önce sizlere güveniyoruz"

 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, en kötü gününüzde yanlarında olacağını ifade ederek, '' Her şeyden önce sizlere güveniyoruz. İnşallah bir bayram da sizler yaşatırsınız. Olumsuz bir durum olduğunda da sizleri seviyoruz. Geleceğiniz hayırlı olsun. Bayramınız mübarek olsun'' diye konuştu.

 

 Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı da, bu bir lig maratonu on gün ayrı kaldık. Bir beraberlik bir yenilgi aldık. Ama ben size şu sözü verdim. Ben Boluspor'un kötü günde yanında olacağım. Bu anlamda bu lig daha yeni başladı. En başta teknik heyete ve sporculara ve kalecime güveniyorum. Bu lig maratonunda maç kaybedeceğiz de kazanacağız da. Önemli olan bu zamanda birlik ve beraberlik kuracağız. Tabi şampiyon olmak için sadece bizim güçlü olmamız yetmiyor. Valimizin, Milletvekillerimizin, Belediye Başkanımızın Bolulu vatandaşların, ve basının yanımızda olması gerekiyor. Şampiyonluk kolay olmayacak.  Boluspor iyi yolda olacak. Bize güvenin. Biz siz sporculara çok güveniyoruz. Önümüzdeki maçlarda başarılar dilerim'' diye konuştu.

 

2786 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.088613033294678