“FAY YAMANER 7. GELENEKSEL FIRSAT GÜNLERİ” BAŞLADI

30 Eylül 2021

FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Koordinatörü Hakan Doğan, Fay Yamaner Mücevher’in geleneksel hale gelen Fırsat Günleri yedincisinin başladığını belirterek; “En güncel...

FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Genel Müdürü Hakan Doğan, Fay Yamaner Mücevher’in geleneksel hale gelen Fırsat Günleri yedincisinin başladığını belirterek; “En güncel modelleri, en kaliteli ürünleri, en iyi fiyata çok kısa süreliğine müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Yıllardır müşterilerimiz tarafından da beğenilen kalite standardımızı hiç aşağıya düşürmeden, en kaliteli ve en iyi ürünleri en iyi fiyata sunuyoruz” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Yıllardır en özel altın ve pırlanta koleksiyonlarını güler yüzlü hizmet ve uygun fiyat garantisi ile müşterilerine sunan Fay Yamaner Mücevher otuz yılı aşan tecrübesi ile hem fark yaratıyor, hem de güven veriyor. “Fay Yamaner Geleneksel Fırsat Günleri”ne bu yıl Bolu Cadde ve 14 Burda AVM mağazalarına, Çanakkale 17 Burda AVM mağazası da ekleniyor.

Yedi yıldır Bolu’nun yanı sıra Düzce gibi çevre illerde de büyük ilgi ile karşılanan “Fay Yamaner Geleneksel Fırsat Günleri” bu yıl da her zevke hitap eden yüzlerce model altın ve pırlanta tektaş, altın beştaş yüzük modellerinde yılın en büyük indirimleri ile başladı. Renkli taşlı tasarımlardan, vazgeçilmez klasik ürünlere; bileklik, kolye, yüzük gibi tüm altın ve pırlanta takı modellerinde yılın en büyük indirim fırsatını sunan Fay Yamaner Mücevher, 340 TL’den başlayan avantajlı fiyatlar ile dikkat çekiyor.

Fay Yamaner Mücevher’in Fırsat Günlerine özel bu yıl da bir sürprizi var:  Fay Yamaner Mücevher’in sosyal medya hesaplarını takip ederek Geleneksel Fay Yamaner Fırsat Günleri ile ilgili bilgilere ulaşabilir “Sonsuz Aşk Altın Yüzük” hediye çekilişine katılabilirsiniz.

Atasay, Cetaş, Arpaş gibi Türkiye’nin en büyük kuyumculuk markalarını, Dünya’nın en büyük mücevher markalarından Swarovski’yi; Guess, Armani, Versace, Lacoste gibi en trend moda marklarının saat, takı ve aksesuarlarını Fay Yamaner Mücevher’in İzzet Baysal Caddesi, 14 Burda AVM’deki iki mağazası ve Çanakkale 17 Burda AVM’deki mağazalarında bulabilirsiniz.

“BU FIRSAT KAÇMAZ”

FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Genel Müdürü Hakan Doğan, “Geleneksel Fırsat Günleri Kampanyası” hakkında açıklamada bulunarak; “Hem Bolu hem de Çanakkale’de şubemiz var. Bolu ve Çanakkale halkını teşekkür etmek istiyoruz. Sadece bu illerimizden değil sadece çevre illerimizden de takip edilip bu kampanyamıza ilgi gösteriyor misafirlerimiz. Yedincisini düzenliyoruz. Artık geleneksel hale geldi. Her yılın sonuna doğru yaptığımız bu kampanyamız bu fırsat günlerinde en güncel modelleri, en kaliteli ürünleri, en iyi fiyata çok kısa süreliğine müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Hafta sonu dahil 4 gün sürecek bir kampanya dönemimiz olacak. Şimdiden büyük ilgi gösteren misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Bu fırsat kaçmaz” şeklinde konuştu.

“EN KALİTELİ, EN İYİ ÜRÜNLERİ EN İYİ FİYATA SUNUYORUZ”

Kampanya döneminde tüm ürün gruplarını fırsat indirimlerine tabi tuttuklarına vurgu yapan Doğan; “Belirli bir grubun ya da ürün veya markayla sınırlandırmıyoruz. Mağazamızdaki altın, pırlanta, mücevher, saat marka takılarımız, tüm ürün çeşitlerimizi güncel görebileceğiniz bu fırsat kampanyamızın içerisinde yer almaktadır. Müşterilerimiz kendi zevklerine göre kullanabilecekleri ve beğenebilecekleri muhakkak bir ürün bulacaklardır. Bunu da gerçekten en iyi fiyata satın alacaklardır. Bu kampanyamızdaki amacımız en uygun ya da en ucuz ürünü sunmak değil böyle bir iddiamızda yok. Bunu sağlamak için kaliteden, kullandığımız ürünlerin malzemelerinden pırlantaysa, elmas ise taş kalitelerinden taviz vermeniz gerekiyor. Bizim buradaki kalite standardımız ortada. Yıllardır müşterilerimiz tarafından da beğenilen bu kalite standardımızı hiç aşağıya düşürmeden, kalitemizi hiç aşağıya çekmeden en kaliteli ve en iyi ürünleri en iyi fiyata sunduğumuz kısa süreli bir dönem oluyor” ifadelerini kullandı.

537 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061100959777832