"Hizmet etmek isteyen varsa çekiliriz"

13 Mayıs 2024

Bolu 1. Amatör kümeye 2 yıldır sponsor olarak isim hakkını veren Akay Kardeşler Yönetim Kurulu  Başkanı Cemil Akay, Play Off karşılaşmasının kupa töreni sonrası açıklamalarda bulundu.

Haber :Fahri GÜNDÜZ 

Akay, "Biz Amatör spor için desteklerimize devam ediyoruz başka kişilerde destek olmak isteyen varsa buyur gelsinler gençlerimize sahip çıksınlar" dedi. İş İnsanı Cemil Akay, yaptığı açıklamada şunları ifade etti; "Spor’un alt yapısı Amatör’dür biz iki yıldır sponsor oluyoruz önümüzdeki yıl içinde başkaları destek olmak isteye bilir  varsa yardımcı ola biliriz alt yapı her zaman önemlidir.

 

Karaçayır da güzel heyecanlar var sadece futbolun değil tüm branşların desteklenmesi lazım. Basketbol, Voleybol, için şehir olarak yerimiz müsait sadece destek konusunda yardımlar olunması lazım Amatör branşların desteklenmesi lazım" dedi. 

 

Boluspor son hafta da Play Off'lara kalmasını değerlendiren Cemil Akay sözlerine şöyle devam etti; "Son dakikalarda sevindik iki taraf tanda güzel haberler geldi Takımımıza Play Off'ları Allah nasip etti. Başkanımız Savaş Abak çok emek sarf etti. Zor şartlarda mücadele ediyor inşallah Bodrumu da yenip geleceklerinden eminim" dedi.

 

Futbola Çağ Atlattık Cemil Akay’ın konuşmalarının ardından Bolu ASKf Başkanı Cemalettin Metin, başlayan U11 –U13  ligi için şunları ifade etti; "Öncelikle Cemil Akay’a teşekkür ederim iki yıldır Bolu Amatör tarihinde olmayan sponsorluk anlaşması yaptık böyle yardımların Bolu Amatörüne çok katkılar vereceğini düşünüyorum daha öncede 3-5 takımla ligler düzenliyorduk Bolu'da şimdi U11 U12-U13 ligini 41 takımla katılıyor. Bolu'da futbol olarak çağ atladık. tesislerimiz ile olsun sporcularımızla Bolu’yu spor kenti yapma yolunda ilerliyoruz dışarıya tanıtım anlamında güzel işler yapılıyor . Cemil Akay gibi yardımsever insanlara daha çok ihtiyacımız var.

 

Başta Sayın Valimize Milet Vekillerimize Gençlikspor il müdürümüze Siyasi partilerimize sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum bu destekler devam ettiği sürece bizde Bolu daki Amatör spor’u bir yerlete getirmek için elimizden geldiğince çalışacağız. U13 ligine rahmetli Rıdvan Ertani ( Japon Rıdvan ismini verdik. Onun adını yaşatmaya çalışıyoruz. Bir şenlik havasında  maçlarımız oynanıyor.  Önümüzdeki günlerde veteranlar turnuvası oynanacak her yıl Amatöre destek veren insanların isimlerini veriyoruz onları bir nezle olsa hatırlatmaya çalışıyoruz örnek federasyonlardan biriyiz daha ileriye gitmek için çalışacağız" dedi.

733 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.033138036727905