Koşukavak'tan Boluspor'a duygusal veda

25 Mayıs 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın kırmızı beyazlıları göreve gelmesinin ardından play-off oynatma başarı gösteren Yalçın Koşukavak’a övgü...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın kırmızı beyazlıları göreve gelmesinin ardından play-off oynatma başarı gösteren Yalçın Koşukavak’a övgü dolu sözlerin ardından Koşukavak’tan teşekkür mesajı geldi.

Boluspor’u uzun bir aranın ardından son hafta play-off oynatan ve bazı kesimlerin çok eleştirmesine rağmen bitmek bilmeyen enerjisiyle kırmızı beyazlılara büyük enerji katan Yalçın Koşukavak’ın sezonun bitmesinin ardından sözleşmesi sona erdi. Koşukavak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

Başkan Abak, Yalçın Koşukavak'ın bitmek bilmeyen enerjisi ve azmiyle Boluspor'a büyük bir katkı sağladığını belirtti. Sezonun sona ermesiyle birlikte Koşukavak'ın sözleşmesi de bitti. Koşukavak, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Başkan Abak'a ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

“Gerçekten çok güzel ve onur verici bir duygu”

Yalçın Koşukavak mesajında, “Değer bildiğinizi göstermek, bilmek insan doğasının yansıması olarak en temel insani faaliyettir. Bu sözleri söylemek oldukça erdemli bir davranıştır. Zira bu tür sözlerin az kullanıldığı, bencilleşen bir iklimde bunları duymak benim adıma çok daha fazla anlam ifade ediyor. Gerçekten çok güzel ve onur verici bir duygu” ifadelerini kullandı.

“İşine saygı duymak kimileri tarafından mükemmeliyetçilik olarak görülse de”

Koşukavak, başarının yanı sıra gayret ve çabanın da takdir edilmesinin kalıcı değerler yarattığını belirtti. İşine saygı duymanın, mükemmeliyetçilik olarak görülebileceğini ancak başarılı olmanın ön şartı olduğunu vurguladı. Koşukavak, “Sadece başarının değil gayret ve çabanın da takdir edilmesi kalıcı değerler yaratıyor. İşine saygı duymak kimileri tarafından mükemmeliyetçilik olarak görülse de işinde başarılı olmanın ön şartıdır ve takdir edilmenin başlangıcıdır” dedi.

“Alınan kararlar Boluspor’a hayırlı olsun”

Boluspor için alınan kararların tüm Boluspor sevdalıları için hayırlı olmasını temenni eden Koşukavak, duygulu ifadelerinden dolayı Başkan Savaş Abak ve değerli yönetim kurulu üyelerine sonsuz şükranlarını sundu. “Değerli görenler ve değer bilenler sonsuza kadar en değerlilerdir. Saygı ve sevgilerimle” diyerek sözlerini tamamladı.

1041 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.029544115066528