Nazar boncuğu olsun! 3-1

22 Aralık 2014

Bayanlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor, ilk devrenin son maçın deplasmanda Kazan Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ligde ligin 9.haftasına kadar namaglup yoluna devam eden yeşil-beyazlılar, ligde ikinci mağlubiyetini Kazan Belediyespor karşısında aldı ve liderlik koltuğunu geçtiğimiz hafta sahasında 3-2 kaybettiği Halbank takımına kaptırdı.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Bolu Belediyespor, ligin 11.haftasında deplasmanda oynadığı Kazan Belediyespor maçını 3-1 kaybetti. Geçtiğimiz hafta sahasında 3-2 kaybettiği Halkbank maçını telafi etmek için ligin güçlü rakiplerinden Kazan Belediyespor deplasmanına 3 puan parolasıyla giden yeşil-beyazlı temsilcimiz sahadan ummadık bir yenilgiyle ayrılırken, haftalardır süren liderlik koltuğunu ise Halkbank takımına kaptırdı. Ankara’da oynanan maçta Bolu Belediyespor’u tribünde Bolulu sporseverler ve Bolu Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman yalnız bırakmadı.

BİRİNCİ SET

Maça ev sahibi ekibi Kazan Belediyespor, hızlı başlayan taraf oldu. Arka arkaya kazandığı sayılarla rakibine fark atan Kazan, ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Molanın ardından toparlanmaya çalışan ve Kazan’ın bloklarını geçmekte zorlanan Bolu Belediyespor ikinci teknik molaya da 16-14 geride girdi. Setin son bölümünde oyunda ağırlığını hissettiren Kazan Belediyespor servis ve smaçlardan kazandığı sayılarla bu seti 25-18 kazanarak 1-0 öne geçti.

İKİNCİ SET

İlk seti kaybederek 1-0 geriye düşen Bolu Belediyespor, ikinci sete iyi başlayan taraf oldu. Arka arkaya kazandığı sayılarla ilk teknik molaya 8-5 öne giren yeşil-beyazlılar, molanın ardından etkili oyunu devam ettirerek ikinci teknik molaya da 16-12 önde girdi. Bu sette istediği oyunu sahaya yansıtan Bolu Belediyespor rakibini bloklarla durdurarak seti 25-18 kazandı ve skoru 1-1’e getirdi.

ÜÇÜNCÜ SET

Karşılaşmanın üçüncü setine yine iyi başlayan taraf Kazan Belediyespor oldu. Arka arkaya kazandığı sayılarla ev sahibi ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Molanın ardından toparlanmaya çalışan yeşil-beyazlılar rakibinin smaçlarını karşılaşmakta zorluk çekince ikinci teknik molaya da 16-13 geride girdi. Ev sahibi Kazan Belediyespor bu setin son bölümünde istediği güzel oyununu sahaya yansıtarak bu seti 25-18 kazandı ve skoru yeniden 2-1’e getirdi.

DÖRDÜNCÜ SET

Bu seti alarak skora denge getirmek maçı taybrek setine taşımayı hedefleyen Bolu Belediyespor sete hızlı başlayan taraf oldu. Servisten ve bloklardan kazandığı sayılarla rakibine üstünlük sağlamak isteyen yeşil-beyazlılar ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Molanın ardından güzel oyununu sürdürmeyi hedefleyen Bolu Belediyespor bloklarla rakibini durduramayınca ikinci teknik molaya ev sahibi Kazan Belediyespor 16-14 önde girdi. Bu setin son bölümü büyük çekişme içersinde geçerken ev sahibi maçı bırakmayarak bu seti 27-25 kazandı ve sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Temsilcimiz Bolu Belediyespor ise arka arkaya ligde 2 mağlubiyetini alarak liderlik koltuğunu geçtiğimiz hafta hakem hataları nedeniyle yenildiği Halkbank takımına kaptırdı.

2902 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050503969192505