Soğuk Hava Altında Kıyasıya Mücadele: Taşkestispor ve Göynük 2-2 Berabere

14 Nisan 2025

U17 B grubunda lider Taşkestispor, Göynük İdman Yurdu ile karşılaştı. Soğuk hava ve kar yağışı altında oynanan müsabaka, iki takımın kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Göynük İdman Yurdu, maçın başlama düdüğünden sadece 10 dakika sonra Gökhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Kalesinde gördüğü şok golün ardından toparlanmak isteyen Taşkestispor, Efe ile beraberlik golünü bularak durumu 1-1 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda oyunu kontrol altına alan Taşkestispor, ataklarını artırdı ve Burak Benderlioğlu’nun 65. dakikada attığı golle skoru 2-1’e getirdi. Ancak Göynük İdman Yurdu, maçı bırakmadı ve son bölümlere kadar ikinci golü aradı.

Karşılaşmanın son dakikasında, Taşkestispor'un Ömer Bayram, ters bir vuruş yaparak topu kendi ağlarına gönderdi ve skoru 2-2’ye getirdi. Maçta başka gol olmayınca lider Taşkestispor, ilk puanını Göynük İdman Yurdu karşısında kaybetmiş oldu.

Soğuk Hava Altında Kıyasıya Mücadele: Taşkestispor ve Göynük 2-2 Berabere

343 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10181403160095