1 DEVRE , 2 DEVRE

26 Şubat 2013

Tahminime göre bir hocanın çıkacağı en zor maç içeride kaybettiği bir maçtan sonra deplasmana çıkmaktır. Bir de rakibin hem iddialı hem...

Tahminime göre bir hocanın çıkacağı en zor maç içeride kaybettiği bir maçtan sonra deplasmana çıkmaktır.

Bir de rakibin hem iddialı hem de bir hafta önce fark yemiş bir takıma karşı oynamak daha da zordur.

Rakip 2. yarı çok iyi takviyeler yapmış tecrübeli bir hoca ve yardımcıları İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek.
Maç başladığında da gördük ki Mustafa Hoca takımımızı iyi analiz etmiş. Rize takımının bütün oyuncularını yeni forvet ve arkası oynayan bütün oyuncuları Eren, Sercan, Cenk, Ahmet, Cernat, Pepertis adam eksiltebilen, dar alanda etkili çabuk oynayabilen oyuncular.

Bu oyuncuları 6. oyuncu ile ve kenar bekleri de hem Orhan, hem Oğuzhan özellikle Oğuzhan stiliyle İtalya Maldini'yi andıran iki ayağını da etkili kullanan içeride de çalım atabilen bir oyuncu.
Mustafa Hoca önde basarak bizim orta sahadaki savunmayı zayıf mücadele gücü düşük oyuncularımızın zaafında faydalanmak istercesine Sercan ve Geanatla başladı.
Oğuz Hoca geldikten sonra her türlü şekilde ayağa pas olayı basmak isteyen ve o alanda kalmak isteyen Rize takımı için bulunmaz bir nimet oldu.

Oğuz Hoca İskender'in sakatlığı dolayısıyla Abdülaziz ile başlaması bence şansımız gibi gözükse de diğer tarafa Emre Kılıç'la, Djeounun arkasında Ali Güzeldal olsaydı bu kadar öne çıkan takımı arkada dengesiz yakalayabilirdik.
Bu tempoyu ilk 45 dk. yapan 2. yarı bu kez en fazla 10 dk. daha yapabilecek Rize'ye bu sürelerin son dakikalarına doğru yakaladık.

Mustafa Hocanın maç içerisindeki en büyük etkinliği Rize'nin atağı başlattığı her bölgede kendini boşa çıkartan Sercan'ın arkadan gelen aralara koşan oyunculara 3. bölgenin önünde pozisyonları hazırlayan oyuncu olmasıyla, Serhat'ı arkadan ilk topları kullanan oyuncu olması fakat finalleri Sercan'ın yapması ve buna önlem alamamamızdır.  

Zaten golü bulduktan sonra Mustafa Hoca artık takımının bu tempoyu kaldıramayacağını anlayarak, çift ön liberoya dönmesi idi.
Oğuz Hoca ise Rize'nin yaptığı yaparak bu kez biz defansı öne çıkardık, biz baskıya başladık. Oyun tam tersi oldu. Biz bulan ve kaçıran Rize savunan oldu. Ama golü bulamadık.
Oğuz Hoca bu maçta özellikle bize lazım olan Barbaros'un olmamasının eksikliğini hissetti. Oğuz Hoca geldiğinden beri iyi bir süreçle takımı taşımaktadır. Desteğimizi esirgemeden takımımızı destekleyelim.
Oğuz Hoca bu takımdaki hataları görebilecek kalitede bir hocadır.
Desteğe devam.
Futbolda bazen işler düşündüğü gibi gitmez.
Futbolun güzelliği de budur…

1582 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052072048187256