1 puan !

4 Kasım 2013

Mersin maçına giderken Fatih Şen cezalı Çağrı'nın sakatlığı, Sercan 'ın dönüşü 1 artı 2 eksi gibi görünüyordu takımımız adına rakip de ise...

Mersin maçına giderken Fatih Şen cezalı Çağrı'nın sakatlığı, Sercan 'ın dönüşü 1 artı 2 eksi gibi görünüyordu takımımız adına rakip de ise Murat Ceylan cezalı idi.

Maç başlarken kadrolar açıklanıp yerleşmeleri gördüğümüzde takımımızın klasik anlayışına bağlı olarak Alp, Abdulkadir 2'lisi orta saha önlerinde Alican ama baktık ki Alican Laval'a ada markajı verilmiş Laval nerde Alican orada.

Takımımız çok kontrollü bir oyunla topun bizde kalmasını sağlar hem rakibi yorar hem de ekonomik oynamayı sağlar (3 gün sonra Ordu maçı ) var hem de bu pasların sonunda yapacağın final pası doğru olursa pozisyon bulursun.

Rakip ise merkezimize yaptığı Mehmet Yıldız'ın tutacağı veya onun duvar olduğu pozisyonlarda çoğalarak tehlike yaratmaya çalıştı.

Ali hoca bu bölge savunmasını iyi çalıştırmış alan ve adam markajları doğru idi.

Karşılaşmada 2. yarı ise Mersin takımı oyunu daha genişe alırken takımımız daha da önde baskıya başladı ve özellikle Alp'in pozisyonu ve Ali Tandoğan'nın atılması ile tamam bu maçı alırız derken 5 dakika sonra Mersin daha rahat oynamaya hatta sahayı enine boyuna daha iyi kullanmaya başladı.

Artık Laval ile oynayan eksik olan mersine karşı Alican çıkarmı derken adam eksiltme özelliği en iyi olan Dimitrov un çıkması daha geniş alan oyuncusu olan Orhun'nun girmesi tabiî ki Ali hocamızın taktiği ve görüşüydü. Ama bizi bu değişiklik çok öne çıkarmadı. İskender ,Emrah,değişikliği rakibin stoperlerini rahatlattı diye biliriz hocamızın bir puan isteği lig periyodunda onun düşüncesidir ve saygı duymak lazım .

Takımımıza Orduspor karşısında başarılar dileriz .

Not : Emre Kılınç biraz büyüdü ve takımın kilit oyuncusu oldu .Ama Hakem'in takımımız aleyhine verdiği pozisyonlarda direk hakem'e giden direk oyuncu olması genç bir oyuncu olarak onu ilgilendiren konular değil takımın kaptanı varken o uzak durması lazım.

1826 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.072281122207642