100. Golü Ben Atarım Dedim

9 Ekim 2011

Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan TRT de yayınlanan Haydi Maça programında bir birinden özel konuları gündeme getirdi.   Galatasaray da oynadığı...

Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan TRT de yayınlanan

Haydi Maça programında bir birinden özel konuları gündeme getirdi.

 

Galatasaray da oynadığı yılları da anlatırken İngiltere de oynanan 3-3 biten  Manchester United maçını da anlatmadan geçemezken  Arslan  sorulan soru sonrasında sarı kırmızılı takımın şampiyonlar liginde  o sezon ilk golünü ve Galatasaray ' ın Avrupa kupalarında  100. golü atmasını da şu şekilde anlattı.

 

'İngiltere de Manchester United ile oynuyoruz. Ben yedektim Mert Korkmaz kaleci Nezihi,yedek kulübesinde oturuyoruz. Karşılaşma 2-0 iken Manchester United 3. golü kaçırdı. Nezihi abi dedi ki biz 6-7 oluruz diyince ben kulübeye yığıldım kaldım. Ardından karşılaşma 2-1 oldu. Arif Erdem müthiş golü ile maça tekrar ortak olduk. Ardından atılan gollerin ardından 2-3 öne geçsek de maçtan beraberlik le ayrıldık. Bu maçı hiç unutamayız Manchester United büyük bir camia tabiî ki maç berabere bitirmişiz o zamanlar   soyunma odasına girdik.  Adnan Polat geldi. Bize kimse sevinmesin daha  ikinci maç var deyinde bizde abi bırakında biraz sevinelim diyerek takılmadan da edemedik.

Şampiyonlar liginde son maçında  gruplarda  maçı 87. dakikada  oynuyoruz. Maç öncesi de hep birlik de oturuyoruz herkes kendi arasında konuşuyor. 100. golü kim atar Hamza, Yusuf , Suat oturuyoruz ben dedim 100 golü ben atarım dedim. 87 dakikada Tugay ortaladı. Ben kafa vuruşu yaptım kaleciden dönen topu takip ederek tekrar topu kaleye gönderdim Galatasaray da çok icraatımız olmasa da bu golle de ismimizden söz ettirdik . '

  

Galatasaray'da ki Hedefi İnandırdılar

 

'Aslında Karşıyaka da oynarken küçük  Yusuf vardı. Tepekule 8 Şubat da Galatasaray maçına gelmiştik. Ertesi gün Fenerbahçe başkanı Metin Aşık ile görüştük sonrada Adnan Polat ile görüşmeye gittik. Biz Adnan beyle konuşurken kendisi bize biz Avrupa da kupa kazanacak takım oluşturmak istiyoruz dedi.1993 yılında o ara Yusuf ile bir birimize baktık Fenerbahçe ye gidecektik. Kararımızı değiştirdik Galatasaray'a geldik. Onun için Galatasaray'ın başarıları 1993 yılında konulan hedefle gelmiştir. Bize de bunu inandırdılar. Hedef koymazsanız başarılı olamazsınız gençliğe bir hedef göstermeniz lazım.'  diyen Cihat Arslan'a program yapımcısı Ümit Aktan yaptığı esprilerle Arslan'a  'babalarımız , dedelerimizden duysak da o maçı hatırlıyoruz.' diyerek takıldı. Ümit Aktan 'o gün stattaydım bas bas bağırıyorum seni bulsam allından öpecektim aslında öpülmesi gereken çok küçük kahramanlar çok büyük ülke başarıları kazandılar onları da kutlamak lazım' dedi.  

 

 

 

2705 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062623023986816