12 Dev Adam İlk Etabı Bitirdi

11 Eylül 2015

Bu sezon Basketbol Federasyonu tarafından yapılan yeni düzenleme ile birlikte yeni sezona 2.Lig ismi ile başlayan Kırmızı beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımımıza her zaman destek veren Tarık Bayram 1.etap kampı sonrasında bir kahvaltı verdi.

Bu sezon Basketbol Federasyonu tarafından yapılan yeni düzenleme ile birlikte yeni sezona 2.Lig ismi ile başlayan Kırmızı beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımımıza her zaman destek veren Bolu Tunalı Cafe sahibi Tarık Bayram 1.etap kampı sonrasında bir kahvaltı verdi. Basketbol sporunu çok sevdiği bilinen Bayram'ın basketbolculara desteği de devam ediyor. Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımı Başkanı Murat Semercioğlu takımı adına da Bayram'a teşekkür etti. Bolu Belediyespor Boluspor kulübü Basketbol şube Başkanı Semercioğlu 1.etap sonrasında açıklamalarda bulundu.

"İYİ BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR"

Başkan Murat Semercioğlu "1.Etap sona erdi. Öncelikle sabah kahvaltısında bizleri ağırlayan Tunalı Cafe Sahibi Tarık Bayram'a çok teşekkür ediyorum. Bugün 1.Etap çalışmalarımızı bitirdik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gerçekten güzel bir kamp dönemi geçirdik ve devam ediyoruz takım arkadaşlarımız ile beraber. Takım olarak bu sezon kemik kadromuzu koruyarak üzerine takviyeler yaparak gidiyoruz. Başkan olarak takım içerisinde bulunan arkadaşlıktan son derece memnunum. Hocalarımız çalışmalarına devam ediyor. Bizlere gelen raporlar çok olumlu. Bu anlamda inşallah bu sezon Bolu Belediyespor Boluspor olarak iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum."

Transfer çalışmaları ile de ilgili açıklamalarda bulunan Semercioğlu "Transfer çalışmalarımızı hemen hemen tamamladık. Ancak eksik noktalarımıza bakarak transfer yapabiliriz. Özellikle bir 4 numara için transfer çalışmamız olacak. Tabiki ince eleyip sık dokuyoruz. Çalışmalarımız devam ederken de tabi ki eksik noktalarımıza bakarak transfer yapabiliriz." dedi.

"Maçlarımızı Büyük İhtimalle 17 Temmuz Kapalı Spor Salonunda oynayacağız"

Murat Semercioğlu yeni yapılan salon ile ilgili de bilgi verirken "Yeni salonumuzun Ekim Sonu gibi hizmete girmesini bekliyoruz. Yeni salon bizim için tabi ki büyük bir avantaj. Bolu'da özellikle Amatör Sporlar için büyük bir avantaj. Bizler içinde seyirci gücü bakımından da büyük bir avantaj. Biz yeni salonda da olsak eski salonda da olsak Bolu'lu sporseverleri hem Basketbol hemde Voleybol ayrıca hentbol maçlarımız da bizlere destek vermeye bekliyoruz. Ayrıca bir bilgi daha paylaşmak istiyorum. Bu hafta Hentbol takımımız 2.Lige yükselme maçlarını oynamaya gidiyor. Onlara da sizlerin aracılığı ile de başarılar dilemek istiyorum.

"Turnuva Teklifleri var"

Başkan Semercioğlu "Bizlere gelen bazı teklifler var. Değerlendiriyoruz. Takımımızın gelişmesi açısından hangisi iyi olacaksa değerlendirerek bugün yanıt vereceğiz. " şeklinde konuştu.

Olcay Özkundilli "Sezona Çok Hızlı Başladık"

Olcay Özkundilli "Sezona çok hızlı başladık. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Tabii ki eksiklerimiz var oyuncular olarak. Onlar da bayrama kadar aramızda olacaklar. Daha iyi hazırlanarak sezona hazırlığımız devam edecek. Bulunduğumuz gurupta iki tane çok iddialı takım var. İstanbulspor ve Samsun. Takımların içeride ne olacağı hiç belli olmaz. Ben bütün herkesi eşit görüyorum. Bizim gurupta ilk hedefimiz ilk 4 içerisinde kalmak. Karşı çaprazda ev sahibi üstünlüğümüzü ele almak istiyoruz.

Mehmet Şen "Yeni Sezon Güzel Olacak"

Bolu Belediyespor Boluspor formasını yıllardır başarı ile terleten Mehmet Şen ise "Sezona 3 hafta önce başladık. Geçtiğimiz sezona göre kadro yapımız daha da farklı. Çünkü bu sene 2.Lig olması ile birlikte daha da zor. Takımlar daha da güçlü. Bu sene performansımızın biraz daha üzerine koymamız gerekiyor. Hedefimiz Play-off değil. Finallere kadar gidebilmek. Bunun içinde elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Gerek arkadaşlık olsun gerek takım içerisinde beraberlik olsun herşey çok güzel gidiyor." şeklinde konuştu. Bolu'lu sporseverlerin sevdiği isimlerden biri olan Mehmet Şen "Bende artık Bolulu oldum diyebilirim. Bolu'yu seviyorum. Bana sezon öncesinde teklifler vardı. İlk önceliğim Bolu oldu. Bolu tanıdığım ve tanındığım bir şehir. İnsanlar çok sıcak. Burada bir aile ortamı var.

 

 

12 Dev Adam İlk Etabı Bitirdi
Etiketler: BoluBelediyeSpor

2008 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11310291290283