12 Dev Adam Uzatmalarda Kopardı

6 Şubat 2017

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı ligin 14. Hafta karşılaşmasında FMV Işıkspor takımına konuk oldu. Uzatma periyoduna giden karşılaşmada Bolunun Dev Adamları sahadan 67 – 59 galip ayrıldı. Boluspor cephesinden Erhan Kocamış 28 sayı ile galibiyetin mimarı olurken Işıkspor’dan Batuhan Yılmazın 14 Sayı 13 ribaunt ile double double lık performansı mağlubiyeti engelleyemedi.

Basketbol 2. Ligi A gurubunda bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı 14. Hafta karşılaşmasında FMV Işıkspor’a karşı deplasmanda galip geldi. Normal süresi 55 – 55 beraberlik ile biten karşılaşmanın uzatma periyodunda devleşen Boluspor sahadan 67 – 59 galip ayrıldı. Uzatma periyoduna 6 – 0 lık serti ile başlayan Boluspor Batuhan Yılmaz’ın beş faul ile kenara gelmesini iyi değerlendirdi ve ilk yarı oynanan karşılaşmanın rövanşını aldı. Boluspor Basketbol takımından Erhan Kocamış’ın 28 sayı ile devleştiği karşılaşmada FMV Işıkspor dan Batuhan Yılmaz’ın 14 sayı 13 ribauntluk performansı mağlubiyeti engelleyemedi.
Karşılaşmaya Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı Erhan Kocamış, Soner Şahin, Volkan İncekara, Barış Yalman ve Hakan Eryüz beşi ile başlarken, ev sahibi FMV Işıkspor ise Sabahattin Can Gün, Sinan Özgür, Burak Gürbüz, Batuhan Yılmaz ve Atakan Bayram ilk beşi ile başladı. Kenardan gelerek 11 sayı ve 8 ribauntluk performansı ile Enis Bayrak galibiyetin etkin oyuncularından olurken 1 sayı bulmasına rağmen 15 ribaunt ile takımına destek veren Kaptan Soner Şahin ise maçın etkili bir diğer ismi oldu. Karşılaşmada periyotlara göre yansıyan önemli anlar ise şu şekilde;
 Karşılaşmanın neredeyse ilk üç dakikasında sayı olmazken, maçın ilk sayısı Işıkspor lu Batuhan Yılmaz’ın elinden geldi. İlk dört dakikalık bölüm de Boluspordan Erhan Kocamış ve Barış Yalman’ın üç sayılık isabetleri ile geçilirken Boluspor skoru 6 – 4e getirdi. İki takımda sayı üretmekte zorluk çektiği periyotta bitime üç dakika kala skor 8 – 6 Boluspor üstünlüğü ile geçildi. Periyodun son dakikasına girilirken Boluspor dan Volkan İncekara serbest atışlardan bulduğu iki sayı ile skoru 10 – 6 yaptı. Işıkspor dan Yiğit Bayülgen oyna girer girmez bulduğu üç sayılık isabetli şutu ile skoru 10 – 9 a getirirken ilk periyodun da skorunu belirlemiş oldu. Periyot Boluspor üstünlüğü ile geçildi.
İkinci periyoda daha istekli başlayan Boluspor Erhan Kocamış ve Volkan İncekara’nın elinden bulduğu sayılar ile farkı 6 sayıya çıkartırken skoru ise 15 – 9 a getirdi. Işıkspor bulduğu hızlı hücumlar ile farkı indirmeye çalışsa da Boluspor ilk dört dakikayı 17 – 14 önde geçti. İlk beş dakika geride kalırken Işıkspor Yiğit Bayülgen’in üçlüğü ile eşitliği sağladı 17 – 17. Skorun neredeyse olmadığı dakikalar serbest atışlar ile geçilirken, devreye girmeye dört dakika kala eşitlik ile devam edildi. Skor 19 – 19. FMV Işıkspor karşılaşmadaki ilk üstünlüğünü yakaladı ve periyodun bitimine üç dakika kala skoru 21 – 19 a getirdi. Kalan sürede her iki takımda skor yönünden üstün bir katkı veremedi ve ilk yarı 23 – 22 FMV Işıkspor üstünlüğü ile tamamlandı. İlk yarı Işıkspor dan Batuhan Yılmaz 7 sayı 7 ribaunt ile öne çıkarken Boluspor dan Volkan İncekara 8 sayı ile takımını taşıyan oyuncu oldu. İlk yarı Boluspor’un yaptığı 11 top kaybı ise dikkat çekti.
İkinci yarıya ev sahibi ekip daha istekli başladı ve yaklaşık iki dakika içerisinde 

1754 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.095407009124756