12 Dev Adamda Hazırlıklar Devam Ediyor

8 Mayıs 2013

Kuşadasıyolunda ilk maçında Adana da mağlup olan Boluspor basketbol takımı ikinci maç için hazırlıklarına devam ediyor. KırmızıBeyazlılar 17 Temmuz spor salonunda yaptıkları...

Kuşadasıyolunda ilk maçında Adana da mağlup olan Boluspor basketbol takımı ikinci maç için hazırlıklarına devam ediyor. KırmızıBeyazlılar 17 Temmuz spor salonunda yaptıkları çalışmalarla hırslı oldukları gözlendi.

Play off yolunda ikinci maç için hazırlıklarını yapan Boluspor basketbol takımı mağlubiyeti unutup ikinci maçı beklemeye başladı.Deplasmanda istediği sonucu almayınca moralleri bozulan kırmızı beyazlılarda ilk maçı aklından çıkardı. Boluspor Salı akşamı 17 temmuz spor salonunda yaptığı çalışmada koç Atalay Gemen adeta oyuncularının pestilini çıkarırken 12 dev adamında şimdiden maça konsantre oldukları gözlendi.

Bir saat süren çalışmada oyuncuları ile yakından ilgilenen tecrübeli koç sık sık motive edici konuşmalar yapması dikkat çekti. Gemen siz bu işi başaracaksınız diyerek maça konsantre etti. İlk maçtaki moral bozukluğunu üzerinden atan Gemen yüzüne yansıyan mutluluk biz hazırız mesajını veriyordu.

Antrenmanı Boluspor Başkan yardımcısı Fatih Yamaner, Basketbol yürütme kurulundan Selçuk Zorlu, Çağatay Özaktaş, menajer Saçit Kilitçi antrenmanı izlediler. Bir süre salon içinde yapılan çalışmalar ile bilgi alış verişinde bulundular.

Takım hakkında koç Atalay Gemen den bilgiler alan Yamaner herkesin moralini yüksek tutmasını istedi.Antrenman bitiminin ardından oyuncularının yanına giderek kısa bir konuşma yaparken Yönetim olarak basketbolcuların yanlarında her dayim olduklarını belirtirken siz bu işi başaracak güçdesiniz arkadaşlar dedi.

Maç günü içinde kendilerini takımımıza moral olsun diye yürütme kuruluna destek veren arkadaşlarımızdan Gökhan Dere, Abdullah Ayercan sabah kahvaltısı vereceklerini söyleyen Fatih Yamaner bizim gibi bolu haklıda sizlerin yanında şimdiden şehir maçı beklemeye başladı Bolu dışından da bir çok kişi maç için geliyor sizde buna en güzel cevabı alacağınız galibiyetle vereceksiniz dedi.

 

1527 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.07840895652771