12 Dev Adamdan Müthiş Galibiyet

19 Kasım 2011

Bölgesel Basketbol ligde mücadele eden Boluspor Basketbol takımı Antalya deplasmanında Kepez Belediyspor 104-89 yenerek Bolu ya galibiyetle dönüyor. Boluspor karşılaşmada dört periyodu...

Bölgesel Basketbol ligde mücadele eden Boluspor Basketbol takımı Antalya deplasmanında Kepez Belediyspor 104-89 yenerek Bolu ya galibiyetle dönüyor. Boluspor karşılaşmada dört periyodu şu skorlarla tamladı.  32-35 /  57-64 /71-87 /  89-104  

 

Karşılaşmaya müthiş bir baskı ile başlayan Boluspor Basketbol takımı ilk periyotu  32-35  önde kapatırken maçta da  üstünlüğünü ele geçirdi. İkinci periyot da oyunun tamamen hakimi olan Boluspor basketbol takımı devreyi  57-64 önde kaparken ikinci yarıda da  Kepez Belediyespor karşısında ezici bir basketbol oynayıp salonun tamamen hakimi olan taraftı. Boluspor basketbol takımımız üçüncü periyodu da 71-87 önde bitirirken  ekibimiz son periyodu da 89-104 kazanarak yoluna devam etti. Yıllarca Beko basketbol liginde oynayıp tecrübeli bir takım olan Antalya Kepez Belediyespor engelini geçip yoluna devam eden Boluspor basketbol takımı ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

Karşılaşmada Türkiye best model güzeli oyuncumuz Serkan Tanırgan da forma giydi. Bu zorlu karşılaşmada ekibimizi şube başkanı Fatih Yamaner, Rahmi Taner Özcelik, Sacit Kilitçi, Cüneyt İnal da yalnız bırakmadılar.  

Basketbol şubesi başkanı Fatih Yamaner maç sonun da şu açıklamaları yaptı.
'Sevgili spor sever. Bolulular Bolu'nun on iki dev adamından bir zafer daha... Beko basketbol ligi tecrübeli Antalya Kepez Belediyesi karşısında  Boluspor Basketbol 89- 104 kazandık . Bu galibiyetin mimarı Cengiz Karadağ ve yardımcıları Ahmet Özbay, Ahmet Gülen ve arma ve yüreği ile oynayan Bolu'nun 12 dev adamına takımımızın sürekli yanında olan Rahmi Taner Özcelik, Yaşar Eskicioğlu'na sonsuz teşekkür ediyorum .Son olarak Basketbol şubemizi kurulduğu günden itibaren destek veren Kulüp Başkanımız Necip Çarıkçı ya armağan ediyorum Bolu'muza hayırlı olsun' dedi.

 

 

 

 

 

2063 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.047209978103638