14 Futbol Kulübü, Özel İdare’yi 9-2 Geçerek Puan Farkını Bire İndirdi!

14 Nisan 2025

Geçtiğimiz hafta U17 liginde ilk yenilgisinin şokunu yaşayan 14 Futbol Kulübü, Özel İdare Köroğluspor ile karşılaştı. Rakibine oranla sahada üstün bir futbol sergileyen 14 Futbol Kulübü, İlkan Çevik’in attığı golle maça 1-0 önde başladı. Bu golün ardından durmayan 14 Futbol Kulübü, Yiğit Duman’ın iki golüyle skoru 3-0’a taşıdı.

Kırmızı-beyazlılar, Yusuf Tuna’nın golüyle durumu 4-0’a getirdi. Özel İdare Köroğluspor, bu sırada bir gol bularak skoru 4-1 yaptı. Ancak 14 Futbol Kulübü, maçı kontrol altında tutmaya devam etti. Enes Karaca’nın golüyle skoru 5-1’e getiren takım, ardından Yiğit Duman ve Kaan Efe’nin golleriyle skoru 7-1 yaptı.Yiğit Duman, bir gol daha atarak durumu 8-1’e getirirken, Özel İdare Köroğluspor bir gol daha bularak skoru 8-2 yaptı. Karşılaşmanın son anlarında 14 Futbol Kulübü, Kaan Efe’nin golüyle skoru 9-2 olarak tayin etti.

Bu sonuçla birlikte 14 Futbol Kulübü, liderin puan kaybettiği haftada puan farkını bire indirdi ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürdü. Takımın sergilediği performans, ligdeki diğer rakipler için de bir uyarı niteliğinde oldu.

104 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.027705907821655