1461'le değil Hakemle SAVAŞTIK 0-0

15 Eylül 2013

Boluspor ligin dördüncü haftasından sahasında 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelirken sezonun da ikinci  gece maçına da merhaba dedi. Son ana kadar heyecan...

Boluspor ligin dördüncü haftasından sahasında 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelirken sezonun da ikinci  gece maçına da merhaba dedi. Son ana kadar heyecan içinde oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

1461 Trabzon ile kendi sahasında oynayan Boluspor'da teknik patron Ali Beykoz Atacan , Zlatkov, Metin Depe , Fatih Şen , İskender Alın, Dimitrov, Hakan Aslan, Emrah Metoğlu, Emre Kılınç, Sercan Türkeri ve Alp Ergin onbiri ile sahada yer alırken Fırat, Gökhan, Çağrı, Sinan , Dıxon,Tolga ve Alican yedeklerde yer alan isimler oldu.

Boluspor sezonun ikinci gece maçına da merhaba derken taraftarlar bir saat öncesinden tribünlerde yerini almaya başladı.

Karşılaşma öncesi tribünler Boluspor'u çağırarak sevgi gösterisinde bulunurken kırmızı beyazlılara moral verdi.

Karşılaşmaya rakip takım 1461 Trabzon başlarken ilk tehlikeli atak Boluspor'dan geldi. 2. Dakikada Boluspor korner kazanırken kullanılan topta Boluspor'un vuruşu direkten döndü.  Boluspor ilk onbeş dakikada daha çok topa sahip olan taraf olurken özellikle sağ kanattan ve orta alandan pozisyon aradı. Boluspor'da Nikolay E. Dimitrov 18. Dakikada rakibine yaptığı fal sonrası karşılaşmanın ilk sarı kart gören oyuncusu oldu.  Boluspor'da İskender Alın sakatlık yaşayınca Teknik Direktör Ali Beykoz zorunlu bir değişikliğe giderken İskender'in yerine Alican Karadağ oyuna dahil olan oyuncu oldu.
Boluspor orta alanda kazandığı topla tehlikeli ataklar oluştururken Emrah Metoğlu ile mutlak iki pozisyon kaçırdı. İlk atakta sağ açıktan gelen topa Emre'nin ortasını beklemeyince boş alanda kafa vuramadı. Topun devamında kazanılan korner atışında arka direkte önünde kalan topa vuramayan Emrah mutlak bir golden daha oldu. Boluspor ard arda pozisyon üretirken tribünlerde ortaya konan güzel oyun sonrası kırmızı beyazlıları sık sık alkışlama başladı. Karşılaşmanın hakemi Özkan Çeliker sık sık rakip takım aleyhine oyunu durdururken tribünlerin gerilmesine neden oldu. İkili mücadelede Sercan Türkeri'ye sarı kart gösteren Özkan Çeliker oyunun gidişatını da değiştirmeye başladı. Boluspor Dimitrov ile sağ açıktan pozisyon bulurken içeriye yaptığı sert şuta Emrah gelişine vurdu top az farkla auta çıktı. İlk yarının sonlarına doğru Boluspor girdiği pozisyonlardan gol atamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Boluspor başlarken ilk yarıda olduğu gibi orta hakem sık sık Boluspor atağa çıkmaya başladığı anda oyunu durdurarak oyunu soğutmaya başladı. Boluspor ilk yarıda olduğu gibi kontrollü oyunu tercih ederken rakip takım Jebrin'in sert şutu üst direkten dönü.  1461 Trabzon'dan Mehmet sert hareket yaparken sarı kart gördü. Genç yıldız Emre Kılınç çalımlarla ceza sahasına kadar girerken sert şutunu Bora Sevim güçlükle çeldi. Boluspor adeta ikinci yarıda 1461 Trabzon ile değil orta hakem Özkan Çeliker ile savaşmaya başladı. Her pozisyonda rakip takım aleyhine oyunu durduran Çeliker tribünlerin tahrik olmasına neden olurken sık sık tezahüratlar ile tepki aldı. Boluspor her şeye rağmen ikinci yarıda oyun disiplinini bozmayarak puan ve puanlar için mücadele ederken Emre Kılınç'ın sert şutunu kaleci Bora tokatladı.  1461 Trabzon'da Jebrin sarı kart gördü. Teknik direktör Ali Beykoz Alp Ergin'i oyundan alarak Gökhan Emreciksin'i oyuna aldı. Bu değişiklik sonrası sağ açıktan gelişen 1461 atağında Sercan Türkeri ikili mücadelede omuz omuza mücadele ederken rakip oyuncu kendisini yere atınca ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.  Boluspor 10 kişi kalırken oyuna daha hırslı sarılırken sağ açıktan geliştirdiği pozisyonda Emre yerde kalınca Savaş Yılmaz sarı kart gördü. Ali Beykoz ark arka oyuncu değişikliklerini yaparken Dimirtov'u oyun dışlına alırken Dixon'ı oyuna aldı. Boluspor 10 kişi kalınca daha istekli ve arzulu oynamaya başlarken ard ardına kaçırdığı gol pozisyonları ile saç baş yoldurdu.  Ceza sahasında arka arka ya vurulan toplar defanstan ve kaleciden dönerken Emrah Metoğlu'nun sert volesi direkten döndü. Maçın sonlarında 10 kişi kalan Boluspor yüklense de karşılaşmada gol çıkmadı. Boluspor 1461 Trabzon 0-0

 

Karşılaşmaya ait kareler bu gece sitemizde... 


1782 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12720513343811