1825 Gün Sonra Karşıyaka Galibiyeti

6 Mart 2011

Boluspor en son galibiyetini  03-03-2008 tarihinde Karşıyaka karşısında  almıştı.   2008 yılında Bolu'da ekibimizin cezası nedeniyle  seyircisiz oynanan karşılaşmada Boluspor son...

Boluspor en son galibiyetini  03-03-2008 tarihinde Karşıyaka karşısında  almıştı.

 

2008 yılında Bolu'da ekibimizin cezası nedeniyle  seyircisiz oynanan karşılaşmada Boluspor son dakikalarda Mehmet Ayaz'ın penaltıdan attığı gole 2-1 yenerken o gündür bu gündür yeşil kırmızılı İzmir temsilcisine karşı galibiyeti yoktu.

2010 2011 sezonunda Bank Asya liginde hedefini mutlak şampiyonluk için koyan Boluspor ilk yarıda İzmir de oynan karşılaşmada zorlu karşılaşmayı uzun süre önde getirmesine rağmen son dakikalarda şansız bir gol kalesinde görerek İzmir den bir puanla dönmüştü. Bank Asya birinci liginde 06-03-2011 tarihinde oynanan karşılaşmanın sonucu da merakla bekleniyordu. Sahadan mutlak üç puan alıp hem yoluna devam edip zirveye yaklaşmak hem Karşıyaka'yı uzun bir aradan sonrada yenip üç puan almak istiyordu.Teknik direktör Levent Eriş ve örgencileri taraftarının müthiş desteğiyle sahaya çıkarak rakibine ezici bir üstünlük kurup maçtan üç puan alırken 1825 gün sonra Karşıyaka galibiyeti de maça başka bir önem sevinç  verirken uzun bir aradan sonrada Levent Eriş ile galip gelmiş oldu.  

 

Gerçek Fabiano

 

Karşıyaka karşısında eski kimliğine kavuşan Fabiano  zorlu karşılaşmada sahada basmadık yer bırakmadı.

 

Fabiano o kadar hırslıydı ki geldiği günden buyana kazanma hırsını üst seviyelere çıkarırken topu aldığı anlarda adeta rakiplerine zor anlar yaşatırken Karşıyaka defansı da Brezilyalı oyuncuyu tutmak da zorlandı.Karşıyakalı oyuncularda ilk yarıda Fabiano'nun bir topunu çizgiden çıkarırlarken maçın ikinci yarısının bir bölümünde ise taraftarlara el hareketleriyle oturmayın bağırın dercesine taraftarını ateşlendirmeyi bilirken son bölümlerde ise sakatlanarak oyundan çıkan Fabiano taraftarlar tarafından ayak da alkışlandı. Bu güze futbolu ile Fabiano eski günlerine döndüğü mesajını verdi.

 

 

Kiraz Eski Takımını Yıktı

 

Boluspor golcü oyuncusu Ferhat Kiraz  eski takımını yıkan oyuncu oldu.

 

Karşıyaka da oynadığı futbolla ismini Türk futboluna duyuran Ferhat Kiraz bu sezon Boluspor'un kritik gollerine imza atarken bugün ise galibiyetin mimarlarından olan oyuncu oldu. Karşıyaka camiasında  çok sevilen Ferhat Kiraz 61. dakikada fileleri havalandırırken Bolu Atatürk Stadyumunu şampiyon sesleriyle inletti. Eski takımı Karşıyaka'ya da Pay off ümitlerini de azaltan darbeyi atmış oldu.

 

 

Kaptan Burak Kendini buldu

 

Boluspor'un son iki haftada oynadığı maçlarda dikkatleri üzerine çeken kaptan Burak eski formuyla yine sahnede.

 

Geçtiğimiz hafta Diyarbakırspor karşılamamsında etkili olan Burak Karşıyaka maçında da sahanın en iyilerindendi. Topu aldığı anlarda etkili olup topu saklayarak takım arkadaşlarına pozisyon hazırlayan tecrübeli kaptan eski günlerine döndüğü mesajını verirken alınan üç puan sonrası en mutlu oyunculardandı.

 

 

Haksız Kızardı

  

Boluspor Karşıyaka karşılamamsında son bölümlerde haksız yere kırmızı kart gören Erdem Özgenç zorlu Denizlispor deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

 

 

Sahanın en iyi oyuncularından olan Erdem Özgenç kendi mevkisin de o kadar güzel oynuyordu ki arka arkaya gördüğü kartlar sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Boluspor en formda oyuncularından olan Erdem Karşıyaka atağında sağ omzuyla topu rakibinde kurtararak atağa çıkacakken birden karşılaşmanın hakemi oyunu durdurarak tecrübeli oyuncuya ikinci sarı kartı sonra kırmızı kartı çok kolay bir şekilde göstererek adeta Boluspor'un Denizli deplasmanında kolunu kanatını kırmış oldu.

 

Üç Puanı Aldılar Eriş'i Havaya Attılar

 

Kazanılması gereken Karşıyaka müsabakasını müthiş bir performans göstererek kazanan Boluspor'lu oyuncular alınan üç puan sonrası adeta hocaları  Levent Eriş kollarından tutup saha ortasına getirerek galibiyet sevincini birlik de yaşadılar. Boluspor hakemin bitiş düdüğünden sonra kazandığı üç puan sonrası müthiş bir sevinç yaşayan kırmızı beyazlı oyuncular zirveye yaklaşmanın sevincini hocalarını omuzlara alarak kutladılar. Şampiyon Boluspor tezahüratlarıyla sahanın ortasında galibiyeti kutlayan oyuncularına katılan Levent Eriş oyuncularına ayak uydurmayı da ihmal etmedi.

 

 

 

Eriş Kaf Kaf Kulübesinde

 

Boluspor teknik direktörü Levent eriş maç öncesi Karşıyaka yedek kulübesine giderek Reha Kapsal'a başarılar diledi.

 

Teknik direktörlük yaşamlarında bir çok kez bir birlerine rakip olan Reha Kapsal ile Levent Eriş bu defa Bolu da karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım teknik direktörü olduğu için Karşıyaka teknik direktörü Reha Kapsal'ın yanına giderek başarılar diyen Levent Eriş meslektaşı ile ayak üstü kısa bir sohbet ederek yanında ayrıldı.

 

 

Gergin Anlar

 

Boluspor'lu oyuncular maçı o kadar kazanmak istiyorlardı ki zorlu maçta Boluspor hakkını yenilmemesi için ellerinden geleni yapıyorlardı.

 

Karşıyaka'lı oyuncuların Boluspor 'un  baskılı oyunu karşısında sert müdahalelerle kırmızı beyazlı ekibi durdurmaya çalışırlarken maçın hakeminin verdiği kararlarda da hemen hakemin yanına gidip takımlarına sahip çıkıyorlardı. Hakemin verdiği yanlış kararlarda müdahale edip tepki verdiği anlarda da her iki takım oyuncuları arasında da gergin anlar yaşandığı göründü

 

 

Hakan Şirin Maçtaydı

 

Boluspor Karşıyaka karşılaşmasında tanıdık yüzler vardı. Karşıyaka'ya yakınlığı ile bilinen futbolcu menajeri Hakan Şirin zorlu müsabakayı izledi. Türkiye deki çok sayıda futbolcunun menajer liginin yapan Hakan Şirin Karşıyaka'nın aldığı mağlubiyet sonrası stadyumdan üzgün ayrıldı.

 

4426 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.50002288818359