19 Mayıs'ı Karıştırdılar

13 Nisan 2012

Ziraat Türkiye kupası karşılaşması için sabah saatlerinde Eş Güdüm toplantısına giden iki yöneticimiz Murat Gürol ile Ahmet Ufuk Güler 19 Mayıs stadyumunda...

Ziraat Türkiye kupası karşılaşması için sabah saatlerinde Eş Güdüm toplantısına giden iki yöneticimiz Murat Gürol ile Ahmet Ufuk Güler 19 Mayıs stadyumunda bazı geleneklere son verdiler.

İki yöneticimiz ilk olarak Boluspor futbol takımının sahaya çıkacağı soyuma odası Karabükspor taraftarlarının önünde olmasında dolayı buna karşı çıkarlarken buranın derhal değiştirilmesini istediler. Büyük uğraşlar vererek soyunma odasını değiştiren iki yöneticimiz Boluspor futbol takımının Karabükspor taraftarının önünden çıkmasını engellediler.Daha sonra yedek kulübelerinin değişmesini de isterlerken değişmemesi gereken yedek kulübesini de değiştirip 19 Mayıs'ın altını üstüne getirdiler.

 

Fidan Çocuklara Güveniyorum Dedi

Karşılaşmadan saatler önce yerini alıp karşılaşmaya gelen ilimizin renkli simalarından Hakkı Fidan kupa maçı öncesi "Oyuncularımıza çok güveniyorum. Buradan mutlu döneceğiz" dese de alınan 1-0 mağlubiyetin ardında "Moral bozmaya gerek yok. Şimdi Kartal maçı var. Ona hazırlanmak lazım" diyen Hakkı Fidan maç boyunca heyecanlı görünürken karşılaşmayı iş adamlarımızdan İlhami Kesim ve Serkan Atalay ile heyecanlı bir karşılaşma izledi.

Özsoy "Kupa Yoksa, Play Off Var"

 

Babası Hüseyin Özsoy' un kırmızı beyazlı ekip de  yıllar önce süper ligde yöneticilik zamanında verdiği desteğin ardında Hakan Özsoy da tribünlerin renkli simalarından olmaya başladı. Başkent de oynanan kupa maçında kankaları Aykut Şanver,Gökhan Dere,Tuncay Yılmaz, Selcuk Zorlu ile maçı izleyen Hakan Özsoy 90 dakika boyunca heyecan yaşarken alınan mağlubiyete rağmen hafta sonu oynanacak olan Kartalspor maçı için  şimdiden organizasyonun içinde olmaya çalışırken "kupa yoksa play off dan süper lig var" diyerek kırmızı beyazlı ekibe güvendiğini gösterdi.

Umutlu Geldiler , Mutsuz 

Karşılaşmaya inanarak gelen Ümit Yıldırım ,Gökhan Yaman, Sefer Bilgi Tura öyle inanmışlardı ki adeta yerlerinde duramıyorlardı. Kırmızı beyazlı ekibin sahada iyi futbol oynayacağına inandıklarını ifade ederlerken maç sonu ise alına mağlubiyetin ardından şansımız yoktu diyerek üzüntülerin belli etmediler.

 

 

 

Kankalar Yıkıldı

Selçuk Zorlu ve Gökhan Dere adeta yapışık ikizler gibi nereye gitseler beraber giderler. Ankara'da da oynanan kupa maçında da öyle oldu. Sabahın erken saatlerinde Başkente gelip maçın havasına giren Selçuk Zorlu ile Gökhan Dere maç sonu öyle üzüldüler ki "biz bu sonucu hak etmedik diye" adeta kahroldular.

 

 

 

 

Öztürk "Üzülmek Yok, Yola Devam"

Bolu'daki maçlarda kapalı vip tribünün renkli simalarından olan Zihni Öztürk Karabükspor'a kaybedilen maçtan sonra "Yolumuza devam edelim, kupayı unutup Kartal'a bakalım" dediler.

 

 

 

 

 

 Gürsoy Ailesi Başkent deydi 

Osman Gürsoy'un ailesi oğlu Ali Gürsoy, ve kardeşi Orhan Gürsoy kupa maçına gelerek Boluspor'a destek olanlardandı. iyi futbola rağmen alınamayan iyi sonuç herkes gibi onları da üzdü.

 

 

 

 

 

 Şermin Tezahüratlara Eşlik Etti 

Boluspor'un çok eski taraftarlarından olan Olgun Şermin maçın havasının iyi olmasından dolayı tezahüratlarla kırmızı beyazlı ekibe destek verdi. 90 dakika hiç oturmayan Şermin yenilen golün ardında adeta inanamadı.

 

3802 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.17342519760132