1965'den Teşekkür ve Davet

30 Ocak 2012

1965 Boluspor taraftarlar derneği başkanı Zikrullah Büyüktopaç yazılı bir açıklama yaparak hafta sonu deplasman organizasyonunda manevi desteğini esirgemeyen Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz...

1965 Boluspor taraftarlar derneği başkanı Zikrullah Büyüktopaç yazılı bir açıklama yaparak hafta sonu deplasman organizasyonunda manevi desteğini esirgemeyen Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz , Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı ve Boluspor kulübü taraftar temsilcisi Murat Gürol ile Ömer Konuk'a teşekkür etti.

Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz

1965 Boluspor taraftarlar derneği başkanı Zikrullah Büyüktopaç yaptığı açıklamada " Hafta sonu deplasmanda tarihi bir fark ile kazanmış olduğumuz Sakaryaspor karşılaşması öncesi yapmış olduğumuz organizasyonlarda belediye başkanımız Alaaddin Yılmaz ile kulüp başkanımız Necip Çarıkçı manevi desteğini esirgememiştir.  Sayın başkanların destekleri ile deplasmana daha fazla taraftar götürme imkanı bulduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da biz dernek ve taraftar gruplarının yanında olacaklarından hiç kuşkumuz ve şüphemiz yok.  Organizasyonda bir sıkıntı yaşamamız için Bolu'dan çıktığımız saatten maçın bitişi ile ilimize döndüğümüz saate kadar sürekli bizlerle ilgilenen taraftar temsilcilerimiz Murat Gürol ve Ömer Konuk beylere çok teşekkür ederiz. Önümüzde hedefe gidilen yolda zorlu bir karşılaşma olurken bu karşılaşmanın kazanılması durumunda büyük bir şans yakalayacağız. Biz taraftarlar bu karşılaşmada da takımımızı yalnız bırakmayacağız.  Akhisar Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşmada da değerli büyüklerimizin desteğini görmek isteriz.  Taraftarlarımızın deplasmanlarda daha fazla olabilmesi tüm sivil toplum kuruluşlarının da desteğini almak ve kentimizde Şampiyonluk havasını hissettirmek isteriz."dedi.

Camiamızı Artık Ayaklansın

1965 Boluspor taraftarlar derneği başkanı Zikrullah Büyüktopaç yaptığı açıklamada ayrıca artık tüm küskünlüklerin  bırakılması ve her zamankinden daha fazla destek verilmesi gerektiğini vurguladı. Büyüktopaç " Belki bugüne kadar her yıl final kapısından yada yarı finallerden döndüğümüz için kentimizin belli bir kısmında yine aynısı olacak düşüncesi ile bir küslük var. Unutmayalım ki Boluspor bizim bir değerimiz ve bu değere sonucu ne olursa olsun sahip çıkmalıyız.  Biz taraftar dernekleri ve taraftar grupları elimizden geldiğince destek oluyoruz. Bu sene hedefe bir adım daha yakın olduğumuz aşikar. Yetenekli oyuncular ve teknik heyetin göstermiş olduğu güce bir güçte camia olarak biz katalım ve bu gücü kent olarak hissedelim. Artık biz en yakın deplasman en uzak olanı bizler inanıyor bu inanca sizlerinde dahil olması en büyük beklentimiz. Unutmayın ki biz küçük şehrin büyük öyküsüyüz. Bu öykü süper ligde de devam edecek. Bizler inanıyoruz." dedi.

Gönülden Tebrike Ediyoruz. 

Hafta sonu bizlere 2-7 gibi bir farklı skoru yaşatan tüm oyuncularımıza ve teknik heyetimizi gönülden kutluyoruz. Sizler bu şekilde istekli olunca inanın ki bu başarı gelecek ve adınız 20 yıllık hasreti bitirenler olarak altın harfler ile tarihe geçecek. Biz Boluspor taraftarları olarak gönülden inanıyor ve daima yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.  Akhisar Belediyespor karşılaşmasında da sizlerden galibiyet bekliyor farklı skorun tesadüf olmadığını göstermenizi bekliyor tekrar sizleri tebrike diyoruz" dedi.

1825 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.07658314704895