1.AMATÖR’DE İLK DEVRE SONA ERDİ

29 Kasım 2016

Bolu Amatör Ligi ilk devrenin son haftasında Karaçayır’da zevkli ve çekişmeli maçlara sahne oldu. A grubunda Kıbrıscıkspor ilk haftadan beri liderliğini bırakmazken, B grubunda ise Göynük Belediyespor 5/5 yaparak ilk yarıyı lider namaglup lider tamamladı.

KARACASU’DA GELENEK SÜRÜYOR, GERİDEN GELDİ 1 PUANI KAPTI

Bolu Amatör ligi A grubu 5.hafta maçında Karacasu 2011 ve Mudurnuspor karşı karşıya geldi. İlk yarısını 2-0 önde tamamlayan Mudurnuspor, son haftalardaki geri dönüşleri ile dikkat çeken Karacasu ekibinin özellikle maçın ikinci yarısındaki hırslı oyunuyla, kalesinde iki gol görerek karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

GÖYNÜK OYNASA DA LİDER, OYNAMASA DA

Bolu Amatör ligi B Grubu 5.hafta karşılaşması Göynük Belediyespor ile Aladağspor arasında Göynük’te oynanacaktı fakat deplasman ekibi Aladağspor’un Göynük’e gelmemesi sebebiyle maç oynanamadı ve Göynük Belediyespor hükmen galip sayılarak liderlik koltuğunu sağlama aldı.

BOLU BELEDİYESPOR ’’BENDE VARIM’’ DEDİ

Bolu Amatör ligi B grubu 5.hafta'nın kritik maçında Bolu Belediyespor ile Sandallarspor Karaçayır’da karşı karşıya geldi. Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında baskılı oyununu sürdüren Belediyespor aradığı golü hemen ikinci yarının başında buldu ve bu golden 5 dakika sonra ikinci golü Atacan ile bulan Belediyespor oyunu kontrolüne aldı ve Play-Off için bende varım mesajını verdi.

ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR’DAN MENGEN ZAFERİ

Bolu Amatör ligi A grubu 5.hafta maçında Mengen Belediyespor evinde Özel İdare Köroğluspor’u konuk etti. Zor saha şartları altında oynanan maçta Özel İdare Köroğluspor zorlu maçtan 1-0’lık sonuçla ayrıldı ve zirve takibini sürdürdü. Karşılaşmayı her iki takımda 10 kişi tamamladı.

ELVAN İNŞAAT KIZIKSPOR YASİN’LE GÜLDÜ

Bolu Amatör ligi B grubu 5.haftanın kapanış maçında Elvan İnşaat Kızıkspor Karaçayır’da Yeniçağaspor’u konuk etti. Özellikle Kaan Ve yasin’in güzel oyununa sahne olan karşılaşmada Elvan İnşaat Kızıkspor rakibini 3-1 mağlup ederek Yeniçağaspor ile aynı puana ulaştı ve Play-Off yolunda emin adımlarla ilerledi.

KIBRISCIKSPOR’DA ZİRVE RAHATLIĞI

Bolu Amatör ligi A grubu 5.haftanın bir diğer maçında Kıbrıscıkspor ile Yumrukayaspor karşılaştı. İlk yarısı 5-1 biten karşılaşmayı Kıbrıscıkspor 7-1 Kazanarak ilk yarıyı namaglup lider tamamladı.

AMATÖRDE HAFTANIN EN’LERİ

HAFTANIN TAKIMI; ‘’ELVAN İNŞAAT KIZIKSPOR’’

Yeniçağaspor’u tempolu ve hırslı oyunu ile mağlup eden Elvan İnşaat Kızıkspor haftanın takımı oldu.

HAFTANIN FUTBOLCUSU; ‘’ YASİN BAYRİ’’

Elvan İnşaat Kızıkspor’un bu haftaki galibiyetinde attığı 2 gol ve oynadığı güzel oyunu ile büyük rol oynayan  Yasin haftanın futbolcusu oldu.

HAFTANIN HAKEM TRİOSU

Mudurnuspor-Karacasu maçının hakemleri Arif Ergün, Hakan Erkan ve Mert Elbahadır  haftanın hakem triosu oldu. 

 

Haber Emrecan Celik

1878 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12362909317017