1PUANA SEVİNELİM Mİ? 2 PUANA ÜZÜLELİM Mİ?

2 Şubat 2014

1461 Trabzonspor takımı ligde Boluspora denk takımlardan birisi. Boluspor Kendi rakibi olan 1461 Trabzonspor karşısında galip gelebilirdi ama beraberliği son...

1461 Trabzonspor takımı ligde Boluspora denk takımlardan birisi. Boluspor Kendi rakibi olan 1461 Trabzonspor karşısında galip gelebilirdi ama beraberliği son dakikada İskender ALIN’IN nefis golü ile kurtardı.

Deplasmanda 2 sıfır öne geçtikten sonra rakipten 3 gol yemek ve basit, kolay goller yemek üzücü ve Boluspor’un geleceği için kaygı verici. Bu Kadar kolay gol yememeliyiz. İlk golde Atacan, İkinci golde Hakan dan başlayarak tüm savunma oyuncuları golleri izledi. Tabi ki ilk golde golü atan oyuncunun çok boş kalması da takım savunmasının bir zafiyeti. Şu da bir gerçek Boluspor da Barış Memiş’in kendi takımına yaptığı katkıyı Boluspor adına yapan bir oyuncu yok. Savunmamız Barış Memiş’i durdurmakta zorlandı dersek yanlış olmaz.

Bu gün Boluspor da Adem ALKIŞ işini yapanlardan dı. Diğer yeni transfer İsmail başarılı bir karşılaşma ortaya koydu. Ama İsmail in sürekliliğini artırması gerekir. Günün formsuz ismi ise bana göre ÇAĞRI idi. Emre KILIÇ’TA önceki haftalardaki form durumundan uzak göründü ve alışık olduğumuz katkıyı yapamadı. Emrah golünü attı, çalıştı, mücadele etti, başarılı idi ama birde ikinci yarının başında kale alanı içerisinden boş pozisyonda yaptığı kafa vuruşunu gole çevirse günün yıldızı olurdu.

Bana göre İkinci devrenin başlarında Çağrı, Mustafa KAYABAŞ’I değişikliği oyunu tutmamız ve hızlı ataklarda aralara atılacak toplarda isabet oranının yükselmesi açısından büyük katkı sağlardı ama bu değişiklik olmadı.

Maçın hakemi Ankara bölgesinden Serkan Tokat bu ligin iyi hakemlerinden. Amcası Hocamız Talat TOKAT ve kuzeni Metin TOKAT olmasa hakemlik kariyerinde bulunduğu yerde olabilirimiydi bilmem. Ama bulunduğu yeri hak ettiğini düşünüyorum.

Bu günkü müsabakada zaman zaman 12 kuralI (Fauller Fena hareketler) her iki takım içinde yanlış yorumladı. Barış MEMİŞ – Zlatkov mücadelesinde gösterdiği sarı kart ve verdiği endirekt serbest vuruş tartışmaya açık, Bana göre de pek doğru değil. Ama Serkan TOKAT’IN en büyük hatası Dixon’a gösterdiği ikinci sarı kart ve bu oyuncuyu oyundan ihraç etmesi idi. Bu pozisyonda bırakın ihtarlık hareketi faul bile yoktu.

Herkese iyi haftalar.

Tansel Gülen

1710 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065077066421509