2.02'lik Dev Mustafa İlkay Basketbol Takımında

3 Aralık 2013

Basketbol’da transfer bitmiyor! Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 1.Grup’ta mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı, Serdar Hot’un takımdan ayrılmasından sonra geçtiğimiz...

Basketbol’da transfer bitmiyor!

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 1.Grup’ta mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı, Serdar Hot’un takımdan ayrılmasından sonra geçtiğimiz sezon Ankara Milli Piyango takımında forma giyen Mustafa İlkay Okay ile sözleşme imzalandı. 

Sezon başında yaptığı transferle bu sezon 2.Ligi hedefleyen Boluspor Basketbol Takımı, ligde dörtte dört yaparak yoluna devam ederken, kadrosuna yeni bir ismi daha kattı. Transfer görüşmelerini sürdüren Boluspor Basketbol Şubesi, geçtiğimiz sezon Ankara Milli Piyango Basketbol Takımı’nda forma giyen 2.02’lik Mustafa İlkay Okay’la anlaştı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman, Başkan Yardımcısı Mustafa Yüksel, Basketbol Şubesi Genel Kaptanı Kaan Semercioğlu ve basın mensupları katıldı.

YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ

Transfer görüşmeleri sonrası yeni bir oyuncuyla anlaşarak kadrolarını güçlendirdiklerini ifade eden Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman, “Bugün tanıdığımız ve bildiğimiz bir oyuncuyu daha kadromuza katıyoruz. Kadromuza 1-2 oyuncu daha takviye yapacağımızı söylemiştik. Bu oyuncularımızı da yavaş yavaş kadromuza katıyoruz. Şuanda Mustafa İlkay Okay kardeşimizle anlaşmaya vardık. Basketbolda play-off için hedefimize adım adım gidiyoruz. Bir oyuncuyla daha görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer şartlarımız uyuşur ise onu da ilerleyen günlerde kadromuza katacağız. Ligin başında kapanacak denilen takım şuanda 4’te 4 yapmış durumda. Bundan sonrada yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Bununla ilgili olarak emeği geçen teknik kadroya ve Basketbol şubesi yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

DEDİKODULARA SAHADA CEVAP VERECEĞİZ

İmza töreninde söz alan Basketbol Şubesi Genel Kaptanı Kaan Semercioğlu, Boluspor Basketbol Takımı’nın dağıldığı yönünde dedikodulara açıklık getirdi. Semercioğlu “Öncelikle yeni transferimiz olan Mustafa İlkay Okay, ilk defa bu lige indi. Geçen sene 2.Ligde Maliye Milli Piyango takımında forma giydi. Kaliteli bir oyuncu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Son günlerde kulağımıza Boluspor Basketbol takımı dağıldı şeklinde. Ona şu şekilde bir açıklık getirmek istiyorum. Boluspor Basketbol takımından bir oyuncu gönderiliyorsa, bu Basketbol takımı şubesinin kapandığı anlamına gelmez. Takımımız da bulunan bazı oyuncuların kulaklarına kar suyu kaçırma durumları olmuş. Kapanmışsınız bize gel anlamında. Bunu yapan kulüplerde kendilerini biliyorlar. Buradan şunu söyleyeyim. Merak ettikleri bir şey varsa, burada Boluspor yönetimin yöneticileri var. Ararlar ve sorarlar. Eğer sormazlarsa da, bu turdan sonra o takımlarla eşleşiriz. İkinci turda o takımlara inşallah eşleşiriz. Boluspor kulübü kapanıyor mu kapanmıyor mu? Bizler her şeyin cevabını sahada vermek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

BOLUSPOR’A KATKI YAPMAYA GELDİM

Boluspor Basketbol takımının 2.02 boyundaki yeni transferi Mustafa İlkay Okay da mutlu olduğunu söyleyerek “Öncelikle bana ve Boluspor’a hayırlı olsun. Boluspor’a geldiğim için mutluyum. Kapanma yada kapanmama gibi sorunları yöneticilerimiz bilir, onlardan zaten gerekli açıklamaları yaptılar. Boluspor’un hedefi 3.ligden 2.lige çıkmak. Ve daha sonrada gerekirse 1.lige çıkmak. Boluspor büyük bir camia. Yerlerinin burası olmadığını düşünüyorum. Bende bu hedef için geldim. Hedefleri olan bir oyuncuyum. İnşallah mutlu sona sezon sonu ulaşırız. Geçen sene 2.ligin ucundan dönülmüş ama bu sene bunu başaracak güç ve kaliteli hocamız ve takımımız var. Boluspor’un hedeflerine laik olacağıma inanıyorum. Takımda tanıdığım arkadaşlarım var. Diğer zamanlarda da diğer arkadaşlarımla kaynaşıp Boluspor’u hak ettiği 2.lige çıkartacağız” diye konuştu.

1843 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10185790061951