3 PUAN HERŞEYDEN GÜZEL

22 Eylül 2013

Boluspor takımı Samsunspor maçına pek de iyi başlayamadı. Samsunspor maçın ilk dakikalarında daha derli toplu göründü. Atacan Boluspor hayat vermeye devam ediyor,...

Boluspor takımı Samsunspor maçına pek de iyi başlayamadı. Samsunspor maçın ilk dakikalarında daha derli toplu göründü. Atacan Boluspor hayat vermeye devam ediyor, en az 4-5 gol pozisyonunda başarılı kurtarışlarla kalesinde gole izin vermedi ve 3 puanın en önemli aktörlerindendi. Boluspor oyunda dengeyi sağladığı dakikalarda Alp in yerde kalması ile kazandığı penaltı yı hakanın gole çevirmesi ile galip duruma geçti. Samsunspor ikinci yarıya da baskılı başladı. Maçın son dakikaları ise tamamen ceza alanımızda oynandı. Böyle baskı yediğimiz dakikalarda topu ayağında tutacak hızlı adamlarımızı topla buluşturacak oyuncu eksikliğini bu gün yine çok hissettik. Bu şekilde takım tuzu, baharatı eksik yemeğe benziyor. Emrah’a yakın oynayan Alican KARADAĞ belki tola çok etkili değil ancak mücadelesi ve temposu ile orta sahanın dirençli kalması ve rakip takımların oyunun bozulmasında katkısı büyük. O mevkide oynaması beklenen Çağrı ilk resmi müsabakasına seyircisinin önüne çıktı ancak tam anlamı ile hazır olmadığı ve biraz kilo fazlası olduğu görüldü. Diger bir alternatif oyuncu Abdülkadir’in de sakatlığının devam ettiği bilgisini aldık. Takımla beraber olan ve oyuncuların durumunu en iyi takip eden kişi olan Ali BEYKOZ’UN en ideal kadroyu sahaya sürdüğünü söyleyebiliriz.      Genç Emre her hafta oynadığı futbolun üstüne koyarak temposunu artırıyor. Bu günün yine iyilerindendi. Fatih ŞEN’DE takımın ve sistemin vazgeçilmez oyuncularından.

 

Maçın hakemi Mustafa ÖĞRETMENOĞLU bu liğin tecrübeli hakemlerinden. Ancak Disiplin uygulamalarında (Sarı kart) standardı yakalayamadı. Rakip takımın 54 numaralı oyuncusu üst üste 3 kez sarı kartı gerektiren ihlal yapmasına rağmen ancak üçüncü seferde kart gördü. Hakem bazı pozisyonlarda avantajı yanlış uyguladı. En önemlisi de 12 kuralı(Fauller ve fena hareketler) yanlış yorumladı ve maçın sonlarına doğru tüm hakem kanaatini Boluspor aleyhine kullandı. Bu da Samsun takımının baskı kurması daha da kolaylaştı. Mustafa ÖĞRETMENOĞLU tecrübesinde bir hakem daha iyi maç yönetmeliydi.

Sezon başından bu yana izlediğim müsabakalarda (Süper liğ, PTT 1 liğ ve hatta Mudurnuspor maçı) hakemlerin çok başarısız ve umursamaz olduğunu gördüm. Bu günkü Beşiktaş Galatasaray maçı da yarım kaldı. Türk Futbolu ve Hakemliği için Başta tüpçü başkan Yıldırım DEMİRÖREN, Federasyon yönetim kurulu üyesi ve hep hakem camiasına çok ilgi duyan, gizli başkan Ufuk ÖZERTEN, Merkez hakem kurulunun etkisiz başkanı Zakeriya ALP ve Son dönem Türk hakemliğinin patronu (Bence Türk hakemliğini dibe vurduran adam) Oğuz SARVAN dönmemek üzere istifa etmelidir.

Çok önemli 3 puan kazandıkları için Teknik ekip ve futbolcuları kutluyorum.

İyi haftalar.

1488 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068495035171509