3 Puanı  9  Kişi Aldı 

30 Eylül 2013

Coca Cola gelişim liglerinde ikinci hafta karşılaşmları oynanırken Boluspor  U19 takımımız  Çanakkale Dardanelspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı tartışılır hakem kararları ile 9 kişi bitirmek zorunda...

Coca Cola gelişim liglerinde ikinci hafta karşılaşmları oynanırken Boluspor  U19 takımımız  Çanakkale Dardanelspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı tartışılır hakem kararları ile 9 kişi bitirmek zorunda kalan ekibimiz lig deki ilk galibiyetini aldı.

 

Ligde ikinci maçına U19 Boluspor akademi takımı kendi sahasında  3 puanla tanıştı. ilk hafta deplasmanda Beşiktaş’ a farklı yenilen ekibimiz Dardanel AŞ karşısına geçtiğimiz haftanın moral bozukluğu ile çıktı. Bu sezon yeni bir oluşumla maçlarına başlayan Boluspor U19 takımımız  Pazar günü Dardanel Aş ile kıran kırana mücadele ederek maçı son bölümlere kadar bırakmadı.

 

Karşılaşmaya her iki takımda istekli arzulu başladı Boluspor tecrübeli rakibi karşısnda oyunu orta sahada kabul ederek rakibine fazla pozisyon vermek istemedi. Dardanel AŞ takımı ilk yarıda mutlak bir golden yararlanamadı. Gectigimiz hafta sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçında oynamayan kaleci Mert Dede Dardanel Aş maçınada sakat sakat oynarken maç içinde 0-0 giderken rakibinin mutlak bir gol pozisyonunu kurtararak maçın kırılma noktasını göstermiş oldu.

 

İlk yarı her iki takımda buldukları pozisyonlardan sonuç alamazken maçta Boluspor aleyine çıkan sarı kartlar ilk yarıda dikkat çeken nokta oldu. İkinci yarıya Boluspor U19 takımı hızlı başladı ve bekledigi golede Ömer Çetinbaş ile  kavuştu. 1-0  Öne gecmenin avantajını iyi degerlendiren ekibimiz oyunu kontrolü bir şekilde tutarken ikinci sarı kartdan Cengizhan kırmızı kart görünce Boluspor sahada 10 kişi kaldı.

 

Boluspor öne gecmesinin ardından maçın hakeminin verdigi kararlarda dikkat çekerken verilen karar tepki aldı. Boluspor U19 takımımız eksik kaldıgı maçta oyunu idare etme şekline gitmeye çalışsada ekibimizde şok bir kart daha çıkarken Yusuf kırmızı kartla oyun dışına çıktı. Ekibimiz sahda 9 kişi kaleırken eksik oynamasından dolayı kalesinde beraberlik golünü kalesinde gördü. 1-1 Golün ardıdnan bir puana razı olan boluspor sahda 9 kişi kalınca mağlup olmak istemezken maçın son saniyelerinde kazanılan serbest atışdan Boluspor galibiyet golüne kavuştu. Cem Has firikikden kazandırdıgı gol ile takımını 2-1 öne gecirip hanesinede 3 paunı yazdırmasını bildi. Sahada verilen yanlış kararlar ve 9 kişi kalmasından dolayı zor anlar yaşayan U 19 takımımız sezondaki ilk galibiyetini almış aldı.

 

2295 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.38415098190308