"Eksik oynadığımız anda da pozisyon vermedik"

16 Eylül 2013

1461 Trabzon ile golsüz berabere kalan Boluspor'un teknik direktörü Ali Beykoz, 'Bu hafta da yaklaşık 25 dakika 10 kişi oynadık. Eksik oynadığımız...

1461 Trabzon ile golsüz berabere kalan Boluspor'un teknik direktörü Ali Beykoz, 'Bu hafta da yaklaşık 25 dakika 10 kişi oynadık. Eksik oynadığımız anda da hiçbir pozisyon vermedik" dedi.

 

PTT 1. Lig'de sahasında 1461 Trabzon ile golsüz berabere kalan Boluspor'un teknik direktörü Ali Beykoz, "Bu hafta da yaklaşık 25 dakika 10 kişi oynadık. Eksik oynadığımız anda da hiçbir pozisyon vermedik" dedi.

 

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, bir hafta boyunca kazanmak için çalıştıklarını ifade eden Beykoz, seyir adına keyifli bir karşılaşma olduğunu fakat her iki takımın da sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

 

Karşılaşmada 2 puanı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Beykoz, "Oyuncularımın isteklerinden son derece memnunum. Geçen hafta da bir oyuncumuzu çift sarı karttan oyun içerisinde kaybettik. Bu hafta da yaklaşık 25 dakika 10 kişi oynadık. Eksik oynadığımız anda da hiçbir pozisyon vermedik. Pozisyon versek de aynı pozisyonları bizde yakaladık" diye konuştu.

 

"MAÇI KAZANABİLİRDİK"

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında bir gollerinin ofsayt olduğu için sayılmadığını da dile getiren Beykoz, "Aslında maçı kazanabilirdik. 94 dakikada attığımız ve verilmeyen bir gol oldu. Verilmiş olsaydı daha güzel bir şekilde yola devam edecektik" ifadelerini kullandı.

 

"SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK"

Taraftarın hakem hataları nedeniyle tepki göstermesine de değinen Beykoz, "Hakemlere çok fazla şey söylemek istemiyorum. Dikkat etmelerinde fayda var. Bu haftaya 3 puanla girmek isterdik ama kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin de. İki gün sonra bugünün lideri ile maç oynayacağız. Bizim için bu maç bitmiştir. Söylenecek bir şey yok. Şu andan sonra Balıkesirspor maçına hazırlanacağız" değerlendirmesini yaptı.


1359 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057747840881348