''BU SENE BU İŞİ BAŞARACAĞIMIZA İNANDIK''

17 Mayıs 2013

Boluspor Basketbol Takımı yürütme kurulu üyesi Rahmi Özçelik, Kuşadası’nda düzenlenen 2.Lig final grubu karşılaşmaları devam ederken Boluspor Basketbol takımıyla ilgili sezonun değerlendirmesini yaptı....

Boluspor Basketbol Takımı yürütme kurulu üyesi Rahmi Özçelik, Kuşadası’nda düzenlenen 2.Lig final grubu karşılaşmaları devam ederken Boluspor Basketbol takımıyla ilgili sezonun değerlendirmesini yaptı. Özçelik, Alınan bu başarıda öncelikle ekip işi olduğunu ve özveriyle çalıştıklarını ifade etti.

Boluspor Basketbol yürütme kurulu üyesi Rahmi Özçelik, Kuşadasında devam eden 2.Lig final grubu karşılaşmaları devam ederken, basın mensuplarına sezonu değerlendirdi. Özçelik, açıklamasına “Biz hep inandık ve bu sene bu işi başaracağımıza inandık” dedi.

BİZ HEP İNANDIK

İnanın şunu söylemek istiyorum. Biz hep inandık. Geçen sene yarı finalde Işıkspor’a yenildik ama bu sene biz bu işi yapacağımıza inandık. Bir aile olmayı becerdik. Buralara kadar hep zorlu gruplardan geldik. Baktığımız zaman ölüm grubu dedikleri Pamukkale ve Adanaspor’un olduğu ve çıkmalarına kesin gözüyle bakılan 2 takımı eledik ve buradayız. Bütün basketbol camiası da bizi fovari olarak görüyor ve 2.Lige çıkacağımıza inanıyoruz.

BURAYA GELMEK HİÇ KOLAY OLMADI

Buraya gelene kadar çok zorlu maçlar oynadık. Buraya gelmek hiç kolay olmadı bizim için. Şimdi baktığımıza zaman Büyükçekmece Adanaspor’la birlikte ligde çok ciddi yatırımlar yapan bir takım ve Büyükçekmece’nin kadrosuna baktığımız zaman, bir üst ligin oyuncularının oynadığını görürsünüz. Oyuncularımızın üzerinde bir stres vardı. Ama yenilsek de İTÜ maçını alacağımızı biliyorduk. İTÜ maçı bizim dönüm noktamızdı. Büyükçekmece den sonra diğer bir foveri de İTÜ dür. Çok köklü bir kulüptü. İTÜ maçını almamış olsaydık bizim için zor bir süreç olacaktı. İTÜ maçı bizim için ölüm kalım meselesiydi. Bizim oyuncularımız kazanmasını bildi ve bundan sonraki süreç bizim için hayırlı olur diye düşünüyorum.

HİÇBİR SÖZ HAVADA KALMADI

Bu iş para işi değil, gerçekten yürek işi. Bütçe işi olsaydı, baktığımız zaman basketbol yorumlarını görürsünüz. Boluspor’a hiç kimse şans vermiyordu. Küçük bir camia herkes birbirini çok iyi tanıyor ve biliyor. Oyuncularımız birbirlerini takip ediyor. Bizim en büyük özelliğimiz oyuncularımıza verdiğimiz hiçbir sözü havada bırakmadık. Büyük bütçemiz yok. İstediklerini ve bizim onlara vaat ettiğimiz her şeyi gerçekleştirdik. Özellikle, Abdullah Abat başkan daha ilk kongrede bize ayırdığı bütçenin arkasında dik durdu. Hatta bütçeyi aşmak suretiyle bize destek oldu. Yamaner ailesi maddi manevi her zaman yanımızda oldu. Bu anlamda müteşekkiriz kendilerine. Sizlerde gördünüz 6 takım içersinde Boluspor bir camia olduğunu belli etti. Masörüyle, otobüsüyle yani her anlamda fark yarattık. Gelen taraftarımızda tabi burada Boluspor kulübünün başta Abdullah Abat sayın yöneticiler olmak üzere bize verdiği destek ve burada Boluspor’un bir marka olduğunu göstere bilmek müthiş bir gurur.

BU İŞİN MİMARI FATİHA YAMANER

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Fatih Yamaner bu işe gönül koydu ama onun yaşadığı piskolojik, dalgalanmalar, onun bu işe verdiği gönül hakikaten çok önemliydi. Bir anlamda lige çıkarsak, bunun mimarı Fatiha Yamaner dir. Bir teşekkürde Sacit Kilitiçi’ye. Kendisi çok büyük emekler verdi. Oyuncularla yattı kalktı. Her dertlerine koştu. Söylediklerimden yola çıkacak olursak, Bu iş bütçe işi değil, yürek işi. Aile olabilmek işi. Mutlu sona çok az kaldı.  


1810 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.084367990493774