''Şaşırtmaya Devam Ediyoruz''

1 Mayıs 2012

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, bugün yapılan antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçı için, iyi bir geri dönüş yaparak maçı kazanan futbolcularını...

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, bugün yapılan antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçı için, iyi bir geri dönüş yaparak maçı kazanan futbolcularını kutlarken, Play-Off konusunda ise Adanaspor'la şanslarının eşit olduğunu söyledi.  

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, bugün yapılan antrenman öncesi yaptığı açıklama ile hafta sonu oynanan Karşıyaka maçında, futbolcularının çok iyi bir işi başardıklarını belirterek, kırmızı beyazlı futbolcuları kutladı. Karşıyaka'yı İzmir gibi bir yerde öne geçtikten sonra tekrar geri dönüş yaparak 3-1 yenebilmenin çok önemli bir sonuç olduğunu söyleyen Kaya, 'Zaten Boluspor futbolcuları bu sene gerçekten herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Gerçekten kazanabileceğimiz maçların bir kısmını inanılmaz bir şekilde kaybettik. Ama maç elden gitti, bu maçı kazamayız denilen anda da maçı kazandık. Bütün futbolcu arkadaşlarımın ayaklarına, yüreklerine sağlık. Bizim için güzel bir galibiyet oldu. Ancak maç sonrası da söyledim. Bu 3 puan sıralamadaki yerimizi değiştirmedi ama en azından önümüzdeki süreçte rakibimizin kaybetmesi değil, sadece berabere kalmasında bile, bizim kazanmamız takdirde inşallah mutlu sona ulaşan ekip olacağız. Buna canı yürekten inanıyorum.' dedi.

Bahri Kaya  konuşmasına şöyle devam etti: 

Adanspor'la aynı şansa sahibiz 

Bu ligde geçmişte oynanan maçlara bakacak olursak, gelecek 2 haftada sonuçların ne olabileceğini önceden öngöremeyiz. Öngörmek de çok doğru olmaz diye düşünüyorum. Bu yüzden matematiksel şansımız devam ettiği sürece, sonuna kadar Adanaspor'la  beraber aynı şansı devam ettirdiğimizi düşünüyorum. Bunun için de çabalarımızı sürdüreceğiz. 

Ligde ilk sırada olabilirdik 

Tabiî ki bu hafta sonu çok önemli bir müsabaka bizi bekliyor. Sahamızda direk çıkma şansı olan rakibimiz Rizespor'la oynayacağız. Şunu söylemek istiyorum. Gerçekten iç saha maçları ile ilgili çok sıkıntılar yaşadık. İç sahada kaybettiğimiz puanların yüzde 50'sini kaybetmemiş olsaydık, bugün belki de sıralamada ilk sıradaki takım olarak Bolu'da farklı bir ortam olacaktı. Maalesef sonuçlar böyle gelişti. Bu yüzden iç sahadaki oyunumuz ve pozisyonumuzla ilgili eksiklerimizi tamamlayıp, biraz daha farklı oynayabileceğimiz bir iç saha maçı bekliyor bizi. Bu hafta çok farklı istek, arzu ve oyun formatıyla sahada olacağız. Çünkü sonuç ne olursa olsun kendi sahamızdaki son maçımızı taraftarımıza karşı galip gelip, mutlu bir sezonu evimizde tamamlamak istiyoruz. Her şeyden önemli olan bu.  

Orhan ve Veysel, Perşembe belli olacak 

Orhan ve Veysel'in sakatlıkları vardı ve geçen hafta bizle olmadılar. Aslında geçen hafta da zorlasak bizle beraber olabilirlerdi. Yalnız 90'ar dakika oynamaktan ziyade, çok kısa bir süre oyunda olabilirlerdi, yalnız onların bu haftaki durumunu riske atmış olurduk. Biz, her iki arkadaşımızı bu hafta dinlendirdik. Doktorlarla ve kendileriyle yaptığımız görüşmede bu dinlenmenin onlar için iyi geldiğini söylediler. İnşallah onlar da hafta sonu bizle beraber olacaklar. Yine de bu konu ile ilgili son bilgiyi Perşembe çift kale sonrası sizle paylaşabilirim. Ama şu an için hafta sonu bizle olabileceklerini düşünüyorum. 

Hiç kimsenin aklında farklı bir düşünce olmasın 

Ligdeki alınan sonuçlar, mesela geçen haftaki bizim dışımızdaki maçlardaki sonuçlardan bahsedeceğim. Gerçekten Tavşanlı'nın lidere karşı iç sahadaki galibiyeti, inanılmaz güzel bir sonuçtu Tavşanlı adına. Aynı şekilde kendi sahasında yenemese bile yenilmez dediğimiz Konyaspor'un, 10 kişilik Adanaspor'a karşı sonucu. Adanaspor'u kutluyorum. Gerçekten çok değerli bir galibiyet aldılar. Rize kazansa belki direk çıkmak için büyük avantaj sağlayacaktı. Giresun'un direncini burada kutlamak lazım. 1-1'lik skorla, hatta son dakikalarda Giresun kazanabileceği bir golü kaçırmış. Özetle şunu söylemek istiyorum. Bu ligdeki sonuçların ne olabileceğini önceden tahmin edip, ön görüde bulunmak çok yanlış olur. Her sahada, her takımın müsabakayı kazanabileceğini ya da kaybedebileceğini düşünebiliriz. Kendi adımıza da, Boluspor kendi sahasında her maçı kazanmak için sahaya çıkar ve kazanmak adına elinden geleni yapar ve mutlaka kazanmak ister diye söyleyebiliyorum. Tabiî ki Rizespor'un da en az bizim kadar şansı olduğunu ve onlarında kazanmak için oynayacağını söyleyebiliriz. Kaldı ki diğer bütün müsabakaların da sonuçlarının böyle bitebileceğini düşünmeliyiz. Bu anlamda her hafta farklı bir puan sıralaması olabilir. Bunu düşünerek her ne yapıp, edip, öncelikle kendi maçımızı kazanmak adına bugün çalışmalara başladık. Bunu da gerçekleştirmek adına futbolcularım elinden gelen her şeyi yapacaktır. Hiç kimse bu anlamda aklında farklı bir düşünce, merak edecek konu oluşmasın.


1749 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050211906433105