5 Yıldır  Hiç Bir Şey Yapmadılar

13 Ekim 2012

Yıllardır Bolu'nun kanayan yarası olan İlimiz hakemleri yerinde saymaya hala devam ediyor. Cumartesi günü oynan U 14 karşılaşmasında hafızalardan silinmeyecek...

Yıllardır Bolu'nun kanayan yarası olan İlimiz hakemleri yerinde saymaya hala devam ediyor. Cumartesi günü oynan U 14 karşılaşmasında hafızalardan silinmeyecek olaylar artık bardağı taşıran son damla oldu.

 

5 yıldır görevde bulunan İl hakem kurulu sadece yaptıkları iş C klasman hakemimizi klasmandan düşürerek görevlerine devam etmeleri Tek başarıları ise  Ayhan Şentürk'ü klasman gözlemcisi yapmaları bu süre içersin de o kadar entrikanın ardından  başarısızlıkları ile birlik de  görevlerine  devam ediyorlar.

 

Bolu da atama ile 5 yıl önce göreve gelen il hakem kurulu için söylenen iddialar iç açıcı olmadığı görünüyor. U14 liginde yaşanan skandalla Bolu hakemliğinin bir kez daha geride kaldığı tescillendi.  Bolu İl Hakem kurulu Bu görevde geldiğinden beri hiç hakem çıkaramadığı ve mevcut bir hakemimizin düşürülmesi için el birliği ile çalışma yapılması iddiaları tamamen tescilliyor.

 

 İl hakem kurulu neler yapıyor işte kamu oyunda konuşulanlar Mevcut C klasman hakemimiz sırf geçmiş il hakem kurulu zamanında kılasmana çıkarıldığı ve eski hakem kuruluna yakın olduğu için lobi yapılarak klasmandan düşürüldü.  Tek başarı Ayhan Şentür' ün klasman gözlemcisi olması iki yıldır bölgesel ligde ilk 3 hakem arasında yer alan Bülent Soysal ı  klasman hakemi yapmadılar.

Hakemler arasında Ayhan Şentürk' ün  2 yıl önce Bülent C klasman hakemi oluyordu da  ben engelledim diye konuşması hakemler tarafından sıkça zikredilirken bugün yaşanan sıkandalar da geçmişten haberci gibi gün yüzüne çıktı.

 

 

Şu anda bile  Amatör kümede hakemlik yapan hakemler eski il  hakem kurulu döneminde eğitim almış hakemler olduğu söyleniyor.Geçmişte bu hakemlik mesleğine emek vermiş bir çok başarıya imza atan bir çok Bolu'lu genç hakemimiz şuan ise görevde bulunan İl hakem kurulu ile yaşadığı sorunlar nedeniyle maçlara çıkmıyor ve hakemliği bırakmış oldukları ilimizde konuşuluyor.

Bolu da bu iç çekişmenin devam ettiği sürece bir takım insanlar kendi egolarını tatmin ederken kötü yönetimler içinde hataların sıkça oldugu amatör maçlarda  13 yaşındaki bir genç oyuncunun ayağının kırılmasının  sorumlusu kim olacak buna nasıl bir cevap verilecek. Karacayır' da yaşanan bu skandalların ardından bardağı taşıran son damla olurken birileri de çıkıp başarısızlıklarını kabul edip Bolu ya fazla zarar vermemeleri gerekmekdedir.

 

2208 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.053833961486816