6 Yılın Stresini Attılar

12 Mart 2011

Boluspor eski Başkanı Necip Çarıkçı 6 yıl boyunca beraber görev yaptığı yönetici arkadaşlarını İstanbul'da topladı. Geceye Bolu Belediye Başkanı Alaaddin...

Boluspor eski Başkanı Necip Çarıkçı 6 yıl boyunca beraber görev yaptığı yönetici arkadaşlarını İstanbul'da topladı. Geceye Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu ve yöneticiler katıldı. Geceyi Mustafa Keser'in söylediği bir birinden güzel ezgiler coşturdu.

 

Boluspor eski Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, 6 yıl beraber görev yaptığı yönetici arkadaşlarını Mustafa Keser'in sahne aldığı Keser Müzikhol'de bir araya getirdi. Geceye Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu ve çok sayıda eski  yönetici katıldı. Boluspor şampiyonluk yolunda eski yönetimiyle birlik de bir araya gelen eski başkan Necip Çarıkçı şuandaki mevcut yönetime her türlü desteğini şampiyonluk için vereceklerini Başkan Emin Semercioğlu ve yönetimine vereceklerini söylerlerken eski başkan Necip Çarkçı eski yönetim kurulu arkadaşları ile de birlik beraberliklerini  göstererek büyük bir gövde gösterisi yaparken Boluspor'un yanında oldukları mesajlarını verdiler.    

Gecede birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Mustafa Keser'in söylediği şarkılarla eğlenildi.

 

Gecenin fotoğrafın da ev sahipliğinin üstlenen  eski başkan Necip Çarıkçı  Boluspor başkanı Emin Semercioğlu ile karşılıklı otururken as başkan Recep Aydoğanlı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile yan yana oturdular. Sırasıyla gecenin en önemli masası şu şekilde oluştu eski genel kaptan Osman Gürsoy ,Mehmet Savaş ,Erdal Gören Hasan Aksoy Kamil Erbayram Mustafa Özkoparan, Adil Semerci objektiflerimize böyle poz verdiler.

 

 

 

Eski başkan Necip Çarıkçı gecenin ev sahipiligini yaptığı gecede eski kurmayları ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 

 

Gecede Mustafa Keser'in şarkılarıyla coşan eski ve mevcut yöneticilerimiz söylenen şarkılara eşlik ederken Seçkin Kavarna, Sefa Meral,Hüseyin Kayalıoğlu objektiflerimize böyle takıldılar.

 

 

 

 

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu gecenin ilerleyen saatlerinde her zamanki gibi Adanalı şarkısıyla ilgi odağı olurken oynadığı oyunla ayakta alkışlandı. Şarkıcı Mustafa Keser'inde eşlik ettiği oyunda  Başkan Emin Semercioğlu bahşiş takmayı da ihmal etmedi. 

 

 

Boluspor başkan yardımcısı Abdullah Abant ve eski yöneticilerimizden Adnan Polatlı ile Armağan Çatladı gece boyunda şohpetleri ile dikkat çekerken  gecenin anlamı için böyle poz verdiler.

 

 

Boluspor 6 yıllık yükseliş devresinde geceli gündüzlü Necip Çarıkçı'nın yanında olan Kamil Erbayram , Hasan Aksoy ve Seçki Kavarna zaman zaman kendilerini dışarıya  atarak eğlenceye mola verdiler.

 

 

   
Gecede Kamil Erbayram, Hasan Aksoy, Seçkin Kavarna sohbetine katılan eski yöneticiler Erdal Gören,  Adnan Polatlı ya mevcut yönetici Nadi Okur da katılırken 6 eski yöneticinin arasında zaman zaman güzel hoş sohbetler ortaya çıktı.

 

 

Boluspor eski başkanı Necip Çarıkçı'nın organize ettiği eğlenceli yemek de Hüseyin Kayalıoğlu, Seçkin Kavarna, İsmail Kavarna,Nadi Okur,Ercan Albayrak, Nazım Çalışkan,Sefa Meral,Adnan Polatlı,Armağan Çatladı,Abdullah Abat Objektiflerimize böyle poz verdiler.

 

 

Eski yöneticilerimizden Seçkin Kavarna sık sık masadan kalkarak Eski genel kaptan Osman Gürsoy'un yanına giderek kulağına bir şeyler söyledi. Osman Gürsoy ile Seçkin Kavarna'nın normal Hayatlarındaki dostlukları da devam ederken ikili arasındaki konuşmaların ardından eski genel kaptan her zamanki gibi kankaları ile ilgi odağı oldu.
 

 


Boluspor ikinci başkanı Osman Kayışoğlu ile eski yönetici Erdal Gören objektiflerimize böyle poz verirken Osman Kayışoğlu'nun keyfi görülmeye değerdi.

 

 

İstanbul'daki kaynaşma gecesinde  ikinci başkanlardan Nejat Öztürk ile Ali Aydoğanlı, yöneticilerden İsmail Öztürk, Nevzat Güler  geceye renk katan yöneticilerimizdendi.

 

 

 
Bolu' da görev yaptığı yıllarda Boluspor her dakika yanında olup desteklerini esirgemeyen Mehmet Savaş eski başkan Necip Çarkçı'nın davetine kabul edip geceye katılırken Nadi Okur , Osman Gürsoy , Recep Aydoğanlı ile objektiflerimize böyle yansıdılar.

 

 

 

Bolusporluyuz.com

 

 

5541 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052840948104858