720 DAKİKADIR GALİYETİMİZ YOK

9 Nisan 2016

PTT 1’inci ligde sezon başında büyük hedeflerle lige başlayıp, yeni yapılanmanın ardından önce transfer şampiyonu olan Boluspor ilk yarıda istikrarı yakalayamadı.

PTT 1’inci ligde sezon başında büyük hedeflerle lige başlayıp, yeni yapılanmanın ardından önce transfer şampiyonu olan Boluspor ilk yarıda istikrarı yakalayamadı.

PTT 1’inci ligin ikinci yarısı içinde ‘hedefimizden kopmadık şampiyonluğu istiyoruz’ diyen Boluspor’ lu kurmaylar devre arasına teknik heyetin raporu ile çok sayıda oyuncu ile yolları ayırıp hedef için kadrosuna birçok oyuncuyu katan transfer geleneğini devre arasında sürdüren kırmızı beyazlılar, aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çekiyor. Kırmızı beyazlılar son galibiyetini 8 hafta önce aldı. Boluspor, 720 dakikadır taraftarına galibiyet sevinci yaşatamadı.

Bu sezon sık sık Boluspor’ un yanlış yapılanmasını konusunda yaptığımız haberler gündeme taşınırken, kırmızı beyazlıların devre arasından buyana takım kadrosundaki istikrarsızlıkta devam ediyor. Sezon başında adeta transfer şampiyonu olan temsilcimiz hedefleri doğrultusunda ‘süper ligi istiyoruz’ dense de yanlış kadro tercihleri mevcut durumu ortaya çıkarıyor.

Transferde kadrosuna birçok oyuncuyu sezon başında katan ve bunlardan istediği verim alamayan Boluspor yönetim kurulu devre arası kampına giderken teknik heyetin raporu doğrultusunda birçok oyuncu ile yolları ayırmış yerlerine de hedef için transfer yapılmıştı.

PTT 1’inci lig de ligin ikinci yarısı için kadrosundan gönderdiği oyuncuların yerine Antalya Belek kampına gitmeden verilen raporların ardından ve yönetim ile teknik heyetin birlikte karar verdikleri transferler ligin ikinci yarısı için Boluspor’a ışık vermedi. Ligin ikinci yarısının ilk 3 maçı olan Boluspor, Erciyespor, Altınordu AŞ ve ADS maçlarında 7 puanı alsa da temsilcimiz ilerleyen haftalar için iyi sinyal vermemişti.

Sahasında ADS maçında kazanılan 3 puanın ardından büyük bir düşüş içersine giren Boluspor 720 dakikadır taraftarına 3 puan sevinci yaşatamadı. Sezona büyük hedeflerle başlayan ve önce kadrosuna kattığı birçok oyuncu ile transfer şampiyonu olan Boluspor devre arası transferleri ile de istediği verimi alamadı. PTT 1’inci lig de 28 hafta geride kalırken temsilcimiz lig de 6’ıncı sırada bulunan takım Balıkesirspor ile puan farkı son 6 haftaya girilirken 7 ‘ye çıktı. Lig de son 3 maçtır gol atamayan Boluspor, bu süreyi de 270 dakikaya çıkardı. Play-Off Ümitlerini mucizelere bırakan temsilcimiz de görünüyor ki bir sezonu daha hedefinden uzak noktalarda bitirecek.

Haber Fahri Gündüz 

1805 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.34566712379456