A 2 Maçında Beraberlik Çıktı

10 Mart 2014

A2 Ligi Final Grubunda mücadele eden Boluspor A2 Takımı dün sahasında 1461 Trabzonspor A2 takımı ile karşı karşıya geldi. İlk...

A2 Ligi Final Grubunda mücadele eden Boluspor A2 Takımı dün sahasında 1461 Trabzonspor A2 takımı ile karşı karşıya geldi. İlk 45 dakikası 0-0 biterken, ikinci yarıda her iki takımda attıkları 1’er golle sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşma 1-1 biterken kırmızı-beyazlı ekibimiz grupta liderliğini sürdürdü.

 

Geçen hafta deplasmanda A2 Ligi Final grubunda Sanica Boru Elazığspor’u 2-1’lik skorla mağlup eden Boluspor A2 takımı dün sahasında konuk ettiği 1461 Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. 90 dakikası kıran kırana geçen karşılaşmanın ikinci yarısında sarı ve kırmızı kartlar havada uçuşurken, ikinci yarının henüz başında 1-0 geriye düşen ve 10 kişi kalan Boluspor A2 takımı Eren Pamuk’un attığı golle 90 dakika sonunda sahadan 1 puanla ayrıldı.

PENALTIYI ES GEÇTİ

Maça her iki takımda kontrollü ve istekli başlarken ilk tehlikeli atağı kırmızı-beyazlı ekibimiz gerçekleştirdi. Golcü oyuncu Kemal ile gole çok yaklaşana kırmızı-beyazlı ekibimiz, bu dakikada herkesin penaltı diye ayağa kalktığı pozisyonda orta hakem devam kararı vererek Boluspor’un %100’lük penaltı atışı es geçti. Bu dakikadan sonra toparlanan 1461 Trabzonspor A2 takımı zaman, zaman Boluspor kalesinde gol pozisyonlarına girse de son vuruşlarda etkili olmayınca Boluspor filelerini havalandıramadı. İlk 45 dakikada rakibine karşı daha üstün bir futbol ortaya koyan kırmızı-beyazlı ekibimiz girdiği pozisyonları gole çeviremeyince soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

TRABZON GOLLE BAŞLADI

İkinci yarıya 1461 Trabzonspor oyuncu değişikliyle başladı. Maçın 48.dakikasında kontra atak yakalayan 1461 Trabzonspor bu dakikada geliştirdiği atağı gole çevirerek 1-0 öne geçti. Maçın 49.dakikasında rakiple girdiği ikili mücadelede faul yapan golcü oyuncu Kemal Atıcı gördüğü kırmızı kartla Boluspor A2 takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikada Boluspor A2 takımı teknik direktörü Cüneyt Karakuş’ta itiraz ettiği gerekçesiyle oyun dışına gönderildi. Tüm hatlarıyla beraberlik golü için yüklenmeye başlayan kırmızı-beyazlı ekibimiz maçın 50.dakikasında Eren Pamuk’un attığı golle skora eşitliği getirdi (1-1).

PENALTI KAÇIRDIK

Sahada 10 kişi kalmasına rağmen rakibine oranla golden sonra daha üstün futbol ortaya koyan ve sağlı sollu geliştirdiği ataklarla 1461 Trabzonspor kalesinde galibiyet golü arayan Boluspor A2 takımı fileleri 2 kez havalandırmasına rağmen goller ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maçın 83.dakikasında penaltı atışı kazanan Boluspor, Yasin’in kullandığı penaltı atışını gole çeviremedi. Kıran, kırana geçen karşılaşmada her iki takımda ikinci yarıda attığı 1’er golle sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı ve Boluspor sahasında 1-1 berabere kaldığı maç sonrası 19 puanla liderliğini sürdürdü.

1386 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.086977958679199