A2 BOLUSPOR 1-1 KDÇ KARABÜKSPOR

17 Eylül 2012

A2 Boluspor, ligin ilk haftasında, Süper Lig takımlarından, Kardemir Karabükspor’un A2 takımını kendi evinde konuk etti.   Karşılaşmaya A takım takviyeli başlayan...

A2 Boluspor, ligin ilk haftasında, Süper Lig takımlarından, Kardemir Karabükspor’un A2 takımını kendi evinde konuk etti.

 

Karşılaşmaya A takım takviyeli başlayan Boluspor ‘a Barbaros,Volkan, Kingsley maç eksikliklerini giderdiler.

A2 liginin ilk maçı  Karaçayır 4 Nolu Saha ‘da oynanan karşılaşmada  karşılıklı atılan birer golle her iki takımda birer puana razı oldular.  Karabükspor A takımdan da; Abdülaziz Demircan,  Adem Candır, Ceyhun Yazar, Aybars Garhan A2 takımının formalarını giyerek maç eksikliklerini giderdiler.


Karşılaşmaya Boluspor  Yağızcan, Samet Pirdal, Abdulsamet Kırım, Mehmetcan, Volkan, Barbaros, Enes, Harun, Kingsley, Fatih ve Orhun ilk 11’ile maça başladı.


Kardemir Karabükspor ise  Abdülaziz, Fuat, Burak, Mert, Demirhan, Kemal, Ceyhun, Eray, Aybars,  Adem, Okan ilk 11’i ile sahaya çıktı.

 

Güzel bir havada, oynanan maça, iki takımda oyuna kontrollü başladı. İlk 20-25 dakika orta saha mücadelesi ön plana çıktı. Karşılaşmada ilk golde ekibimizden geldi. Boluspor, ceza sahası çizgisi üzerinden kazandığı serbest vuruşu, Kingsley ile kullandı, kalecinin müdahalesine rağmen top ağlarla buluşunca, kırmızı beyazlı ekibimiz maçta  1-0 öne geçti. İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken, uzun topla başlayan Karabükspor atağında Ceyhun takımının beraberlik golünü attı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

 

Karşılaşmada  2. yarı, oyun oldukça sert başladı.  Boluspor kaptanı Harun Tutum, ikili mücadelede kolunun üzerine düşünce ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çok kısa bir süre sonra bu defa Fatih Çolak bir hava topunda yere sert düşmesinin ardından  belinden sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalırken Fatih Çolak da hastaneye kaldırıldı. Karşılaşmada iki oyuncusunu kaybeden BolusporA2 takımı oyun disiplininde kaybedince organize olmak da zorlandı.  Karşılıklı gol girişimleri,  sonuç vermeyince  ilk yarıda atılan birer gol maçın sonucu oldu. 1-1


2453 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10993099212646