A2'ler Beraberlikle Yetindi 2-2

9 Ocak 2012

Boluspor A-2 takımı Pazartesi günü sahasında karşılaştığı Orduspor ile 2-2 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz sona eren maçta atılan toplam 4 golde...

Boluspor A-2 takımı Pazartesi günü sahasında karşılaştığı Orduspor ile 2-2 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz sona eren maçta atılan toplam 4 golde ikinci yarıda geldi. Boluspor'un gollerini Emre Kılınç ve Okan Koç kaydetti.

 

Boluspor A2 takımı dün sahasında Orduspor 'u konuk etti.Karşılaşmaya tutuk başlayan A2 takımımız Orduspor karşısında ilk yarı istediği futbolu sahaya yansıtamadı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında toplam 4 gol oldu. İki kez geriye düştüğü karşılaşmadan ekibimiz Boluspor zorda olsa 1 puan almayı bildi.

 

Boluspor A2 takımı maça kalede Burak, defansta Samet, Abdülsamet, Mehmetcan, Samet, Orta sahada Harun, Rüstem, Fatih, Emre, Orhun ileride Okan Koç ilk onbiriyle sahaya çıktı.

 

İlk yarısı golsüz sona eren müsabakada Orduspor A2 takımı ilk yarıda girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Boluspor ise ilk yarıda orta sahayı geçmekte ve ayağa pas yapmakta oldukça zorlandı.

 

İkinci yarıya kontrollü başlayan her iki takımda karşılıklı ataklarla gol arasa da Orduspor, maçın 72.dakikasında 1-0 öne geçti. Bu golden hemen sonra Emre Kılınç, kornerden attığı golle skora eşitliği getirdi. Herkes maç böyle bitecek derken, ceza sahasında topu uzaklaştırmaya çalışan Mehmet topu kendi ağlarına gönderdi ve Orduspor 2-1 öne geçti. Golden sonra oyundan kopmayan Boluspor, beraberlik golünü Okan Koç'un ayağından buldu ve karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi.

  

A-2 takımı ile son kez sahaya çıkan ve artık A takımla çalışacak olan Orhun ise maç boyunca arzuladığı galibiyet golünü atamadı. Bir kez net pozisyona girebilen Orhun bu maçın ardından a takımla çalışmalarını sürdürecek.

 

Boluspor bu sonuçla 21 puana ulaşırken, ligdeki yerini korudu ve haftayı yine 3. sırada bitirdi. Ekibimiz haftaya deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak.

 

Boluspor A2 Takımı: Burak, Samet, Abdülsamet, Mehmetcan, Samet Akaydın, Harun, Rüstem, Fatih, Okan, Emre, Orhun

Yedekler: Yağızcan, Uğur, Adem, Gökhan, Serkan, Melih

Antrenör: Hakkı Öztabağ

 

Orduspor A2 Takımı: Cantuğ, Burak, Emrah, Hüseyin, Taşkın, Burak, Batuhan, Ulvi, Murat, Deniz, Serkan

Yedekler: Kaan, Tunahan, Kamil, Oğuz, Emre, Onur, Ufuk

Antrenör: Turgut Kır


3088 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.07992696762085