A2'LER ÜÇ PUANI KAPTI

6 Aralık 2010

Boluspor A2 takımı, Bucaspor A2 takımını Edim Demir ve Tolga'nın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Sakatlıktan çıkan Edim Demir ise...

Boluspor A2 takımı, Bucaspor A2 takımını Edim Demir ve Tolga'nın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Sakatlıktan çıkan Edim Demir ise 90 dakika sahada kalarak performansı ile göz doldurdu.

 

A2 liginde sahasından Bucaspor'u konuk eden Boluspor A2 takımı rakibini 2-1 yenerek 3 puanı almasını bildi. 1 yıl sonra ilk defa resmi bir müsabakada forma giyen A takım oyuncusu Edim Demir oynadığı futbolla ilerleyen haftalar için iyi sinyal verdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor A2 takımı karşılaşmanın ilk dakikalarından rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettirerek rakip kalede tehlikeli pozisyonlar buldu. İlk yarıda güzel bir futbol oynayan Boluspor A2 takımı girdiği gol pozisyonlarından sonuç alamazken ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı. İkinci yarıda oyundan düşmeyerek galibiyeti daha çok isteyen ekibimiz Edim Demir ile arka arkaya gol pozisyonları bulurken rakip Bucaspor takımı da bu baskıya boyun eğerken kalesinde de golü gördü. Karşılaşmanın ikinci yarısında Edim Demir şık bir gole A2 takımını öne geçirdi. Golden sonra ikinci gol için rakip kaleye ataklarını sıklaştıran kırmızı-beyazlılar çok geçmeden ikinci golüne de Tolga ile kavuştu. Sol taraftan arka direğe doğru gönderilen top'a gelişine vuran Tolga takımının ikinci golünü kazandırırken arkadaşlarına da rahat bir nefes aldırdı. Boluspor'un gollerinden sonra oyundan tamamen düşen Bucaspor takımı son dakikalarda bulduğu gole sahadan 2-1 mağlup ayırdı.  Boluspor A2 takımı da galip gelerek yoluna devam etti.  90 dakika sahada kalan Edim Demir ile Gökhan Sinanoğlu oynadıkları futbolla göz doldurdular.

 

Boluspor A2 takımı: Kaan, Uzeyir, Atilla, Gökhan, Tunahan, Nazif, Tolga, Serkan, Edim, Oltan, Metin

Yedekler: Murat, Hasan, Harun, Aykut, Samet

 

Bucaspor A2 takımı: Samet, Emre, Musa, Doğukan, Burak, Sertaç, Ekrem, Umut, Habib, Melih, Mert

Yedekler: Halim, Onur, Mehmet, Fatih, Ebuardo  

 

 

A2'LER ÜÇ PUANI KAPTI
A2'LER ÜÇ PUANI KAPTI
A2'LER ÜÇ PUANI KAPTI
A2'LER ÜÇ PUANI KAPTI

2599 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10589194297791