Abak bıraktı, sessizlik başladı

8 Haziran 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor Kulübü, Başkan Savaş Abak'ın 24 Mayıs'ta yaptığı "kesinlikle aday olmayacağım" açıklamasının ardından belirsizlik dönemine girdi....

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor Kulübü, Başkan Savaş Abak'ın 24 Mayıs'ta yaptığı "kesinlikle aday olmayacağım" açıklamasının ardından belirsizlik dönemine girdi. Yeni sezon öncesi Karaçayır’daki tesislerde adeta sessizlik hakim. Şehirde, Boluspor’un geleceğine dair soru işaretleri giderek artıyor.

Karaçayır’da in cin top oynuyor

Yeni sezon öncesi Boluspor’un Karaçayır’da bulunan tesisleri adete sessizliğe gömüldü. Başkan Savaş Abak’ın. ‘Bırakıyorum. Talip varsa gelsin konuşalım’ demesi sonrası göreve şuana kadar talip çıkmadı. Temmuz ayı başında yapılması gereken kongrede kimin başkan adayı veya başkanlığa talip olacağı bilinmezken Trendyol 1.lig de bir çok takımda Kurban Bayramı sonrası sezon hazırlıklarına başlayacak.

Kulübe talip olan yok

Kadrosunda yeni sezon öncesi birçok oyuncu ile sözleşmesi devam eden Boluspor’da göreve gelecek yönetim hazır bir takımla göreve başlayacak olmasına rağmen şehirden talipli çıkmıyor.

Her şeye rağmen tertemiz bir kulüp

Boluspor tesislerinde 24 Mayıs’ta yapılan toplantıda göreve geldiği günden beri yapılan tüm çalışmaları anlatan ve nereye ne kadar ödeme yapıldıysa kamuoyuna açıklayan Başkan Savaş Abak bütün zorluklara rağmen Boluspor’un borcunun koyulan temliklere rağmen ödendiğini belirtmişti.

Taraftarların suskunluğu sürüyor

Diğer bir yandan şehirde taraftar gruplarının ise suskunluğu da devam ediyor. İki yıldır Boluspor Yönetim Kurulu ile iyi ilişkiler içinde olan ve takımın başarısı için destek veren kırmızı-beyazlı taraftarlar Abak’ın ‘Devam etmeyeceğim’ açıklamaları sonrası sessizliklerini koruyorlar.

Karanlık günler mi geliyor?

Başkan Savaş Abak’ın, aday olmayacağının açıklamasının üzerinden 15 gün geçmesine rağmen Abak ile temasa hiç kimse geçmedi. Boluspor’da yapılması planlanan kongrede başkan adayının çıkmaması halinde ise kırmızı beyazlılar yeni sezona sıkıntılı başlayacak. Gölcük gelirinin gitmesi ve mevcut yönetime verilen sözlerin yerine getirilmemesi adeta Boluspor’u karanlığa itti.

Abak, bütün borçları temizledi

Şu ana kadar iki yıldır verdiği her sözü yerine getiren ve basın toplantısında yaptığı konuşmada Mayıs ayı ve Haziran ayı ödemelerini yapacağını belirten Başkan Savaş Abak ise  geçtiğimiz gün ise bu ödemeleri yaparak görevde kaldığı süre içerisinde kimseye borçlu kalmamak için yeni gelecek yönetime temiz bir sayfa bıraktı. Kırmızı beyazlılarda yeni sezon öncesi yaşanan sessizlikten nasıl çıkacağı tam bir bilmeceye dönmüş durumda.

1157 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.54431700706482