Abak ve Özsoy Maçı Değerlendirdi

12 Kasım 2013

İzmir deplasmanı  için kafile başkanlıklarını üstlenen Başkan Vekili Savaş Abak ve Amatör şubeler genel kaptanı Hakan Özsoy Karşıyaka maçından sonra kısa bir...

İzmir deplasmanı  için kafile başkanlıklarını üstlenen Başkan Vekili Savaş Abak ve Amatör şubeler genel kaptanı Hakan Özsoy Karşıyaka maçından sonra kısa bir değerlendirme yaptılar. Kaybedile iki puana üzülen Abak ve Özsoy 'bugün galip gelmemiz lazımdı' diyerek üzüntülerini belirttiler.

Karşıyaka maçına umutla bakan Boluspor camiası sahadan 3 puan beklerken kafile başkanlıklarını yapan Başkan Vekili Savaş Abak maç sonu yaptığı değerlendirmede şunları söyledi. Abak 'Bizim haftalardır kötü bir gidişatımız vardı. Karşıyaka maçı için bizde bu zorlu karşılaşmanın kafile başkanlığını üstlenerek Boluspor ile birlik de olmak istedik. Ben bu sezon ilk defa yönetim de yer aldım. Geçtiğimiz yıllarda desteklerimiz Boluspor'a olmuştu bu sezonda aktif olarak görev aldım. Aldığımız görev süresi içinde şahsım olarak desteklerimi devam edeceğim. Bizim de eksikliklerimiz oluyor takımımızı iyi yerlere getirmek için yönetim kurulumuzla birlik de çalışmalar yapıyoruz' diyen Savaş Abak konuşmasına söyle devam etti.

'Karşıya maçı bizim için bir çıkış maçıydı. 3 puan için umutluyduk karşılaşmaya da iyi başladık 1-0 öne geçtik ve öne geçmemiz bizi 3 puan için çok umutlandırmıştı. Hakemin tartışılır kararı kalemizde penaltı ile golü görmemize neden oldu. Devreyi de 1-1 kapadık. İkinci yarıya da istekli başlayan golü bulan Boluspor olunca biz sahadan 3 puanla ayrılacağız demiştik. Her şey iyi giderken yapılan hata kalemizde golümüzü görmemize neden oldu. Beraberlik için çok üzgünüm. Haftalardır 3 puan hasreti yaşıyoruz buradan 3 puanla dönmemiz lazımdı. Kısmet değilmiş bundan sonraki haftalar için daha iyi konsantre olup galibiyet hasretine son vermemiz lazım' dedi

 Savaş Abak ardından Hakan Özsoy da Karşıyaka maçını değerlendirdi.

Özsoy 'Bir puan bizim için üzüntülü oldu diye bilirim. 3 puan alabilirdik. Haftalardır galibiyet hasretimiz var hatalardan ders alıp Boluspor daha yukarılara çıkarmamız lazım. Zaman zaman iyi oynadık kötü oynadığımız dakikalarda vardı. Hatalar yapmayıp dikkatli olsaydık bugün gülen taraf biz ola bilirdik. Her şeye rağmen Karşıyaka gibi zorlu deplasmanda yenilmedik. Önümüzde 15 günlük bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip Boluspor taraftarının yüzünü artık güldürmemiz lazım' dedi.


2170 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068394184112549