Abat Devre Arasında Puan Tablosunu İnceledi

29 Eylül 2011

İkinci başkanlardan Kafile başkanı Abdullah Abat karşılaşmanın devre arasında puan tablosunu dikkatlice inceleyerek maç sonundaki Boluspor'un durumunu nasıl olacağına baktı.   Şimdiye...

İkinci başkanlardan Kafile başkanı Abdullah Abat karşılaşmanın devre arasında puan tablosunu dikkatlice inceleyerek maç sonundaki Boluspor'un durumunu nasıl olacağına baktı.

 

Şimdiye kadar gittiği deplasman karşılaşmalarında hiç yenilmeyen Abat o kadar rahattı ki ben burada da yenilmem diyerek içini rahat tuttu. Maç sonunda zorlu bir deplasmandan puan alma mutluluğunu yaşatan Abdullah Abat ' Yenmemiz lazımdı ama nasip değilmiş' diyerek bir puanda bizim için yeter mesajını verdi.

 

 

 

 

Cafer Can 18 Dışında Kaldı

 

Teknik direktör Cihat Arslan Gaziantep Belediyespor maçına 19 kişilik kadro ile gittiği karşılaşmada Cafer Can Aksu'yu 18 kişilik kadroya almadı. Geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor maçında son 10 dakikada oyuna alarak ilk maçına çıkardığı genç oyuncuyu Gaziantep belediye karşısında düşünmedi . Karılaşmayı  tribünden izleyen genç oyuncunun oynamadığı için üzgün oldu gözlendi.

 

 

Siyah Formayla Çıktık

 

 

Boluspor bu sezon ilk defa Gaziantep deplasmanında siyah forma giydi. Geçtiğimiz haftalarda düz kırmızı  formayı tercih eden ekibimiz bu defa siyah forma ile sahaya çıkarak boy gösterdi.

 

 

Veysel Kafa Toplarını Aldı

 

Karşılaşmada ikinci yarı oyuna girerek Kırmızı beyazlı ekibimizin  hücumda etkili olmasını sağlayan golcü oyuncu  Veysel havadan atılan topları alarak Boluspor un gol pozisyonuna girmesini sağlarken karşılaşmanın 86 dakikasında Emrah Kol ceza sahasına attığı topta rakip önce hareket edince golle tanışamadı.

 

 

Top Toplayıcıların Orhan Ak Sevgisi

 

Boluspor ' Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının devre arasında ısınan oyuncularımızdan biri olan Orhan kısa bir süre yedek kulübesine kramponlarını değiştirmek için gittiğinde etrafının Antep'li top toplayıcı çocuklar sardı. Kısa bir süre Orhan Ak'ı görmen,n mutluluğunun yaşayan çocuklar Orhan Ak için ' Senin Bolu'da olduğunu bilmiyorduk abi' dediler.

 

Cihat Hoca Bir Ara Çıldırdı.

 

Oyun içerisinde sürekli oyuncularına dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Cihat Arslan zaman zaman Boluspor ataklarında karşılaşmanın hakemi tarafında oyunun durdurulmasına tepki gösterdi. Veysel Cihan'ın 18 içersine girdiği bir pozizyonda faul gerekçesi ile oyunun durması sonrası tepki vermesi sonrası karşılaşmanın 4. hakemi tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Pozisyonun normal olduğunu neden sürekli ataklarımızın faul ile kesildiğinin karşılaşmanın 4. hakemine yakınırken karşılaşma boyunca sürekli taktikler verdi.

 

 

Bolusporluyuz.com

2270 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062047958374023