Abat: “Gol atamadığınız sürece puan hanenize yazılmıyor”

31 Ağustos 2012

 Kulüp Başkanı Abdullah Abat, kırmızı beyazlı kafilenin Kütahya’ya hareketinden sonra açıklamalarda bulundu. Abdullah Abat; “Futbol üç sonuca da açık bir oyun. Tabi...

 Kulüp Başkanı Abdullah Abat, kırmızı beyazlı kafilenin Kütahya’ya hareketinden sonra açıklamalarda bulundu. Abdullah Abat; “Futbol üç sonuca da açık bir oyun. Tabi bizim düşüncemiz inşallah üç puanı alan taraf biz olmak istiyoruz. İsteğimiz bu ancak, diğer sonuçlara açık olmamız gerekir. Çünkü oyunla da alakalı gol atamadığınız sürece puan hanenize yazılmıyor” dedi.

 

Başkan Abat sözlerini şöyle sürdürdü: “Tabi deplasmandaki ilk karşılaşmamız. İnşallah hayırlı bir sonuçla geri döneriz. Puan veya puanlarla döneriz. Bu 3-4 haftalık zaman dilimini kayıpsız atlatmak gerekiyor. Ama takımın gerçekten takım olabilmesi için, biraz daha zamana ihtiyacımız var. Futbol üç sonuca da açık bir oyun. Tabi bizim düşüncemiz inşallah üç puanı alan taraf biz olmak istiyoruz. İsteğimiz bu ancak, diğer sonuçlara açık olmamız gerekir. Çünkü oyunla da alakalı gol atamadığınız sürece puan hanenize yazılmıyor.  İnşallah hayırlı bir sonuç olur. Diyecek fazla bir şey yok.”

Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat Boluspor’un  bu sene aldığı oyuncular hakkında da açıklamalarda bulunarak, “Boluspor’un adını iyi yerlere getirmek için, tamamen iyi niyetimizle ve araştırarak gerçekten Boluspor’un menfaatleri için bu transferleri yaptık” şeklinde konuştu.

 

“Bu yayınlanan bütçelerin alakası yok”

Transfer  bütçeleri ile basında çıkan haberlere de açıklık getiren Abat sözlerini şöyle sürdürdü: “Alınan oyuncuların hepsini Boluspor’a faydalı olmaları için aldık. Bolu maalesef bu kadar. Biz küçük şehrin büyük takımı diyoruz doğru. Taraftarımız, biz hep iç içeyiz. Yani ayrı bir gruplar halinde değiliz. Sonuçta ben sadece şunu istiyorum, biz tamamen Boluspor’un adını iyi yerlere getirmek için, tamamen iyi niyetimizle ve araştırarak gerçekten Boluspor’un menfaatleri için bu transferleri yaptık. Bütçe anlamında da, iki gündür basında yapılan transfer bütçeleri yayınlanıyor. Bu yayınlanan bütçelerin alakası yok. Biz şimdiye kadar belkide son 3-4 yılın en düşük transfer bütçesiyle bu işleri götürdük. Bizim hedeflediğimiz transfer bütçesinin altında kalarak bu işleri yaptık. Öyle aman aman çok çok büyük paralar vererek yapmadık.”

 

“CAMİANIN İÇİ RAHAT OLSUN”

Abdullah Abat, taraftarların içinin rahat olmasını isteyerek, “Taraftarlarımız rahat olabilirler. Boluspor için iyi şeyler yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi

Abat sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz, Boluspor olarak bir bütünsek sabırsız olmamamız gerekiyor. Bekleyeceğiz, destek olacağız. Hemen bir maçta iki maçta karar vererek değişik duygular içerisinde, kimsenin amacının kötü olduğunu düşünmüyorum. Tamamen duygusal anlamda yaklaşıyorlar. Aman bu bir maçta iki maçta bu iş olmayacak. Aman takım iyi oynamıyor. Şöyledir, böyledir transferler oynamıyor. Bir tanesi cezalı, bir tanesi iki haftadır sakat. Sakatlık sağlam insanda olduğu kadar, normal futbolcuda da aynıdır. Daha fazladır aslında. Onun için çok fazla karamsar olmaya gerek yok. Yani işin çok çok başındayız. Ben geçen yılda bunu söyledim, biraz daha sabır biraz daha desteğe ihtiyacımız var. Biz ne zaman kenetlenirsek, o zaman başarı gelecektir.  Yani bana göre, Sebahat etmek, beklemek en mantıklısı. Çünkü bizim yaptığımızın doğru olduğunu düşünüyoruz. Doğru şeyler yaptığımızı hissediyoruz. Biz müsterihiz. Taraftarlarımız rahat olabilirler. Boluspor için iyi şeyler yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.”

 

1631 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050044059753418