Abdullah Abat'dan Çarpıcı Açıklamalar

27 Ağustos 2012

 Boluspro kulübü başkanı Abdullah Abat Tavşanlı Linyitspor karşılaşması hazırlıklarının ilk idmanı olan çalışmada haftanın değerlendirmesini yaparken transfer çalışmalarından , taraftarın ilgisi , kombine...

 Boluspro kulübü başkanı Abdullah Abat Tavşanlı Linyitspor karşılaşması hazırlıklarının ilk idmanı olan çalışmada haftanın değerlendirmesini yaparken transfer çalışmalarından , taraftarın ilgisi , kombine satışlarından ve bir çok konuda açıklama yaptı.

 

 

Takım olma yolunda kendimizi kötü görmüyoruz !

 

Tabi ilk maç tüm takımlar için sıkıntılı geçti. Böyle olması normal.  Takım olma yolunda biz kendimizi çok kötü olarak görmüyoruz ama en az 2-3 hafta daha zamana ihtiyacımız var. Antrenmanların son hızı ile devam etmesi ve takımın birbiri ile kaynaşması özelliklerini birbirini tanımaları açıcından biraz daha zamana ihtiyacımız var. Lige puanla başlamamız bizi teselli eden şuandaki tek gerçek. İyi bir futbol belki sahaya yansıtamadık ve sıcak havanında çok etkisi olduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki haftalar takımın çok daha iyi olacak diye düşünüyoruz. Futbolcuların bireysel anlamada çok etkili olduğunu biliyoruz ama bu bir takım oyunu. Takımın birbiri ile uyumu ve adaptasyonu çok daha önemli. İnşallah bunu ilerleyen haftalarda görürüz. Tabi ben teknik adam değilim ama şahsi düşüncem 3-4 hafta sonra gerçek Boluspor’u yavaş yavaş hissettirecektir. Yine aynı şekilde transfer politikalarına bakarsak flaş transfer yapan diğer takımların aldığı sonuçları da ortaya koyarsak sıkıntılı haftaların olduğunu görebileceğiz. Bana göre her zaman söylüyorum şampiyonlu parolası ile başlamak her zaman sıkıntılı. Bu zaman içersinden olacak bir şeydir. Tamamen takımın yapısı ile olacak bir şeydir. Ben umutluyum ve mücadele anlamında sahada savaşacak bir ekip kurduğumuza inanıyorum.

  

Son Güne Kadar Transfer Bitmez

 

Transfer noktasında da artık 7-8 gün var. Bu konu ile alakalı tabi görüştüğümüz futbolcular var. İnşallah forvet noktasında isabetli bir transfer yapmaya çalışıyoruz. Ondan sonrada hemen hemen biz transferi kapatmış oluruz. Ama son gün genelde futbolcular çıkar son dakikaya kadar hiç bir şey belli olmaz. Ama şunu da belirteyim ki peşinat ödeyebileceğimiz transfer çalışması şuan için kapanmıştır.

 

İskender Alın İle Temas Halindeyiz

 

Başkan Abat’ın demeçlerinde İskender Alın ile ilgili sorumuza “ Şuan temas halindeyiz ama futbolcu buraya gelmeden sizlere sonuçlandı bitti demek yanlış olur” dedi.

 

Sıcak Tribünleri Etkiledi

 

Karşılaşamnın Cumartesi olması ve çoğu iş yerinin çalışması ve en büyük etken havanın mevsim şartlarının üstünde ve çok sıcak olması etkiledi diyebiliriz. Ama bu sıcağa rağmen taraftarımızın coşkusu takımımızı hiç susmadan desteklemesi bana ileriye dönük çok umut verdi. Tabi bu takımın başarısı ile de alakalı bir şeydir. İnşallah takımımız iyi gider ve iyi ve kötü günde bizleri destekleyen taraftarımız artarak bizleri destekleri.  Bana göre bu hafta her şey güzeldi.

 

Kombinede Son Tarih 31 Ağustos

 

Başkan Abat kombine satışlarının 31 Ağustos günü sona ereceğini ve kombine fiyatlarının maç başı 10 TL olacak şekilde hesapladıklarını belirtirken taraftarımızın kombine alımı konusunda daha duyarlı olmaların konusunda düşüncelerini aktardı. Abat Boluspor’un borç kısmını azaltmak istediklerini bu bağlamda kulübün menfaatlerini düşünerek bütçesel anlamda desteğe ihtiyaçlarını belirtti. 


1819 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058222055435181