Adamo Coulibaly Son Durum !

7 Temmuz 2013

Boluspor, dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen ve Denizlispor’la masaya oturmasına rağmen anlaşma sağlayamayan Senegalli golcü oyuncu Adamo Coulibaly ile görüşmelerini...

Boluspor, dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen ve Denizlispor’la masaya oturmasına rağmen anlaşma sağlayamayan Senegalli golcü oyuncu Adamo Coulibaly ile görüşmelerini sürdürüyor.

 

Yeni sezon öncesi yeni bir yapılanmaya giden kırmızı-beyazlı yönetim, genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım kurmak için gece gündüz çalışıyor. Teknik direktör Ali Beykoz’un raporu doğrultusunda golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Boluspor transfer komitesi önceliğini yerliden yana kullanmak istiyor. Santrafor arayışlarını sürdüren kırmızı-beyazlı yönetim Sivassspor’dan ve Abdulkadir Özgen den cevap beklerken, Debrecen takımından Adamo Coulibaly ve Ç.Rizespor’dan David Depetris ile görüşmelerini sürüyor.

 

CEVAP BEKLİYORUZ

Geçtiğimiz sezon devre arasında Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen ve göstermiş olduğu performansla yeni sezon öncesi Sivasspor kampına katılan golcü Abdulkadir Özgen, transferi için kırmızı-beyazlı yönetim görüşmelerini sürdürüyor. Şuanda Sivasspor kampında olan golcü oyuncu, hakkında çıkan transfer haberlerini resmi twitter adresinden yalanlarken, kırmızı-beyazlı yönetim Sivasspor’un 1.etap kampının sonunu bekliyor.

 

MENAJERİ FİYAT YÜKSELTİYOR

Dış transferde birçok oyuncuyla temaslarını sürdüren kırmızı-beyazlı yönetim, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı ama geçtiğimiz günlerde Denizlispor’la masaya oturan ve Denizlispor’la anlaşma sağlayamayan Senegalli golcü oyuncu Adamo Coulibaly ile temaslarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Macaristan ligi takımlarından Debrecen takımında forma giyen ve 40 maçta 27 gol kaydeden golcü oyuncunun bugün Bolu’ya gelmesi beklenirken, menajeriyle yapılan görüşmelerde menajerin fiyat yükseltmesinden dolayı, kırmızı-beyazlı yönetimin bu transferi askıya aldığı öğrenildi. Coulibaly’nin Boluspor’a sıcak baktığı ve gelmek için can attığı öğrenilirken, tek sorunun menajerinin olduğu belirtildi. Kırmızı-beyazlı transfer komitesinin golcü oyuncu için son bir fiyat verdiği ve Coulibaly’nin menajerinden haber beklediği öğrenildi.

 

DEPETRİS’TE TEK SORUN BONSERVİS

Senegalli golcü oyuncu Adamo Coulibaly’nin menajeri fiyat yükseltmesinden dolayı transfer listesinden bulunan diğer oyunculara yönelen kırmızı-beyazlı yönetim, Depetris’in transferi için görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında Ç.Rizespor’a transfer olan, oynadığı futbolla ve attığı gollerle Ç.Rizespor’u Süper Toto Süper Lige taşıyan Arjantinli golcü oyuncu David Depetris için kırmızı-beyazlı yönetim Ç.Rizespor’un kapısını çalmaya devam ediyor. Ç.Rizespor Teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın yeni sezonda kadrosunda düşünmediği golcü için Rize’li yöneticiler temaslarını sürdüren Boluspor yönetimi, bu oyuncunun bonservisini alabilmek için yoğun mesai harcıyor. 24 yaşındaki Arjantinli golcü oyuncu David Depetris, geçtiğimiz sezon 13 maçta 6 gol kaydetti.


3344 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052060127258301