Adana Maçı Sonrası Boluspor Anıları

8 Aralık 2014

Boluspor Adana deplasmanından üç puanla dönerken İstanbul’da Bolulular bir araya geldi ve Boluspor anılarını tazeledi. Boluspor kulübü eski ikinci başkanlarından Ziya Demiralp ve Bolulu Restoranlar zinciri sahibi Murat Aşkan ile Bolulu olmamasına rağmen hayatını Boluspor için adamış Ziya Demiralp’in dostu geçmiş yıllarda bir çok Boluspor karşılaşmasını yakından takip eden Yılmaz Sertoğlu anılarla Boluspor’u masaya yatırdı.

Boluspor kulübü eski 2. Başkanlarından olan Alp Ticaret Demir-Sac-Profil firması yönetim kurulu başkanı Demir Tüccarı iş adamı Ziya Demiralp ve Bolulu girişimci iş adamı Kırmızı Barbekü Restoranlar zinciri sahibi Murat Aşkan ile Ziya Demiralp’in dostu Adanaspor galibiyeti sonrası bir araya gelerek Boluspor anıları ile dolu bir gecede camiaya da mesajlar verdiler.

Demiralp “ Unutmayın, Başka Boluspor Yok !”

Boluspor’un efsane ikinci başkanlarından Ziya Demiralp Adanaspor galibiyetinin kritik bir galibiyet olduğunu belirtirken alınan  üç puanın herkesi mutlu ettiği gibi kendisini de mutlu ettiğini belirtti. Başkan Demiralp “ Bu akşam siz dostlar ile bir araya geldik. Bugün takımımız güzel bir galibiyet aldı. Bu galibiyete zorlu iki maç sonrası ihtiyacımız vardı. Boluspor bu sene genç bir yönetim kadrosu ile başarı arıyor. Ben tüm kardeşlerimi taktir ediyorum. Bu olay şunu göstermiştir. Boluspor sahipsiz hiçbir zaman kalmaz. Ben arkadaşlarımı da yakından takip ediyorum. Allah yardımcıları olsun. Az önce bir çok  anımızı tekrar paylaştık. Geri dönüp baktığımızda Boluspor gerçekten de çok büyük bir camiaymış. Neler gelmiş neler geçmiş ve neler yaşamışız ama Boluspor hep ayakta kalmış. Takım başarısı inişli çıkışlı olabilir en önemlisi birlik beraberliğin bozulmaması.  Eğer başarı gelecekse camianın kenetlenmesi ile gelir. Ben yakın zamanda takımımızın başarılı olacağına inanıyorum. Buradan sizlerin aracılığı ile genç futbolcu kardeşlerime sesleniyorum. Bolunun kıymetini bilsinler, Bolu gibi bir kenti başka yerde bulmazlar. Bu insanların artık üzülmesi değil sevinmesi gerekli. Bu bilinçle profesyonelce hareket etsinler. Bir mesajımda değerli genç yönetim kurulu kardeşlerime. Yönetimde olmak , yönetici olmak zordur. Önemli olan bu zorlukta birlik beraberlik içinde yönetmektir. Camiayı bir arada tutan yönetimlerdir.” Diyen Ziya Demiralp Boluspor taraftarlarınında her zamankinden daha fazla destek vermeleri için çağrıda bulundu. Demiralp “ Büyük Boluspor camiasının en değerli taraftarları da takımızı yalnız bırakmasın. Bu sezon passolig uygulaması ile tüm statlarda azalma var görüyoruz.  Yaşadığımız şu olaylarda taraftar desteği çok önemli. Kente sahip çıksınlar birlik beraberlik içinde camia olarak başarıyı yakalayacağız. Buradan taraftarlarımıza da sevgilerimiz sunuyorum” dedi.

Murat Aşkan “ Gecemiz Gündüzümüz Boluspor”

İstanbul’da Restoranlar zinciri sahibi Kırmızı Barbekü sahibi Murat Aşkan ise ünlülere Boluspor’u aşılıyoruz dedi. Kırmızı Barbekü adında işletmeciliğini yaptığı restoranda bir çok ünlünün geldiğini belirten Aşkan işletmesinde yemek yiyen müşterilerine Boluspor’u tanıttıklarını belirtti. Aşkan “ Yıllardır Boluspor’u takip ederim. İstanbul’da maçını kaçırdığımı hatırlamam. İmkanımız nezdinde bizlerde destek olmaya çalışıyoruz. İşletmemize bir çok ünlü isim gelmekte. Bizlerde ilk fırsatta Bolu’lu olduğumuzu belirtiyor futbol muhabbetleri açıldığında bizim için as olan Boluspor diyoruz. Boluspor deyince ilgilerini çekiyor. Az önce Ziya başkanımın da dediği gibi eski Boluspor insanların beyninde “ Evet Boluspor eskiden neydi öyle , Fener’i, Beşiktaş’ı , Galatasaray’ı dize getiriyordu” diyorlar. Bende o günler az kaldı inşallah kısa bir sürede tekrar lige çıkacak ve yine dize getireceğiz dediğimde çok şaşırıyorlar. Bazen Boluspor’un maçı olduğunda alt fonda Boluspor müziği çalışıyoruz ve hoşlarına gidiyor. Buradan bende sizlerin aracılığı bende birlik beraberlik mesajları vermek istiyorum. Buraya gelen bir çok spor adamı var. Boluspor muhabbetlerinde saygıyla anılan bir kulübüz. Bugün insanlar kulübümüzden saygıyla bahsediyorsa bu Boluspor’un bir kültür olduğunun göstergesidir. Bu kültür değerlerimizi kaybetmediğimiz sürece başkanımın da dediği gibi bizleri kimse yıkmaz. Tamam şuna belki alt ligde mücadele ediyoruz ama en kısa sürede el birliği ile basını , taraftar, yönetimi el ele verirse bu işi başarırız. Buradan benimde sizlerin aracığını ile tüm Boluspor camiasına selamlarımı yolluyorum.

Yılmaz Sertoğlu “ Bolulu değilim ama Boluspor’luyum”

Boluspor eski ikinci başkanlarından Ziya Demiralp’in iş arkadaşı dostu Yılmaz Sertoğlu ise Boluspor sevgisini anlatırken “ O günler neydi” dedi. Sertoğlu “ Ziya başkanım yıllar önce başkanlık yaptığında onunla her yere giderdik. İçerde dışarda gitmediğim Boluspor maçı yok. Ne olaylar ne anılar yaşadık anlatılmaz yaşanır denir ya, az önce başkanım anlatırken o günler gözümün önünden film şeridi gibi geçti. Ben şahsen Bolulu değilim ama Bolu’nun evladı gibiyim. Başkanım sayesinde Bizde Boluspor’lu olduk. Bir çok dost edindik. Tabi şimdi iş yoğunluğu ile artık gelip takip edemiyoruz ama gözümüz hep televizyonda , tüm gazetelerde Boluspor haberlerini takip ediyoruz. Galip geldiği puan aldığı haberlerini görünce çok mutlu oluyoruz. Bende kısa sürede birlik ve beraberlikle hedefe ulaşılacağına inananlardanım. İnşallah en kısa sürede lige çıkar. Buradan bende Bolu’daki tüm dostlara selamlarımı yolluyorum.” dedi.  

Adana Maçı Sonrası Boluspor Anıları
Adana Maçı Sonrası Boluspor Anıları
Adana Maçı Sonrası Boluspor Anıları
Adana Maçı Sonrası Boluspor Anıları
Adana Maçı Sonrası Boluspor Anıları
Adana Maçı Sonrası Boluspor Anıları
Adana Maçı Sonrası Boluspor Anıları

2684 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064516067504883