Adanaspor ve Trajikomik Son

27 Nisan 2015

Ligi bitimine 5 hafta değil 5 maç kala Boluspor derin bir nefes aldı. Son haftalarda konsantrasyonunu kaybedip arka arkaya alınan başarısız sonuçlar bir anda son haftalarda sıkıntı yaşarmıyız diye herkesin kafasında? İşareti bırakırken bu düşünce Adanaspor maçında alınan 3 puanın ardından kayboldu. Boluspor bu galibiyetin ardından derin bir nefes aldı.

Adanaspor maçına gelecek olursak  takımımız son 5 haftada aldığı 4 mağlubiyet 1 beraberlik alarak çıktığı Adanaspor maçında kornerden bulduğu golle öne geçinceye kadar maçta organize olmakta zorlanan rakibe pozisyon veren tedirgin sorumluluktan kaçan bir oyuncu topluluğu izledik.
Emre’nin kişisel becerisi ile yarattığı pozisyon ve üzerine birde ilk yarının bitmesine 2 dakika kala Adanaspor’da 1 oyuncu atılınca ve Boluspor’a karşı en formda oyuncuları Tiago’nun yokluğu Adanaspor karşısında oh diyebileceğimiz bir 2. yarı seyredeceğiz derken Nduka’nın attığı golle yine ne oluyor demeye başladık.

Yediğimiz gol yine merkezden defansın arkasına atılan bir gol sezon başından beri bu tip gollere çare bulamamamız ise bir soru işareti. Rakibin beraberlik için eksik kadrosuna rağmen bastırması bize de geniş alanda  pozisyon bulmamızı sağlarken göz doldurmayan futbol sezonun bitimine 5 hafta kala aldığımız bu galibiyetle artık düşme derdine son verdik diyebiliriz.

Ama geniş düşünürsek Play Off ve düşme korkusu yok artık. Ama Hocamız tabii ki ilk 10 diye bir hedef demesi ise kısacası trajikomik bir son diye biliriz.

Bu ligin en pahalı hocalarından biriyle çalışmamıza rağmen tek senelik mukaveleli ve kiralık oyuncularla beraber dönüşü olmayan 6-7 Milyon ( En az) bir bütçenin çöpe atılması hocanın İlk 10 hesapları Hocası olmayan Elazığ, Karşıyaka ve düşmüş Ordu takımından hesaplanan 9 puan yani komik hesaplar (10) sıra gibi taraftarın ilgisinin azalması, altyapıdan hiçbir oyuncunun kazandırılmaması önümüzdeki sezon için bütçe oluşturulması için Emre ve Prijovic dışında ederi olmayan oyuncular ve giden paralar bu bütçenin savrulmasına yol açan bir teknik sorumlu ( Her fırsatta  İstifa eden ama kabul edilmeyen )

YANİ KISACA BAŞARISIZ AMA KAZA BELA OLMADAN ( DÜŞME KORKUSU ) Bir sezon geçirdik. Takımımıza Antalyaspor maçında başarılar.

3631 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059289932250977