Adeta Yıkıldılar

20 Mart 2011

Sahaya mutlak üç puan için çıkan Boluspor'lu oyuncular gol için mücadelelerini maç sonuna kadar yapsalar da bir türlü sonuç alamadılar....

Sahaya mutlak üç puan için çıkan Boluspor'lu oyuncular gol için mücadelelerini maç sonuna kadar yapsalar da bir türlü sonuç alamadılar.

 

Müthiş taraftar desteğini arkasına alarak sahadan gelip gelmek isteyen kırmızı beyazlı oyuncular bir türlü Erciyesspor kalecisi Yavuz geçemediler. Liderliklerini devam ettirip şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçmek isterlerken istedikleri gole kavuşamadılar. Maçın hakeminin de kötü yönetimi maça eklenince sahadan mağlubiyetle ayrılan Boluspor'lu oyuncular maç sonunda adeta üzüntüden yıkıldılar.

 

 

Ramazan  Gökhan Sarardılar

 

Boluspor zor bir karşılaşma oynarken maçta hem üç puanı kaybetti hem Ramazan ile Gökhan Güney'i kaybetti. Aşırı stresli gergin geçen maçta hakemin kötü yönetimi de ortaya çıkarken önce Gökhan Güney sonra Ramazan Sal sarı kart görerek cezalı duruma düştüler. Boluspor atağında  kaleci Yavuz ceza sahasında topla birlikde Ferhat kiraz'a havada sakatlanacak bir şekilde girmesinin ardından Ferhat Kiraz yerde kalınca yedek kulübesinde kenara kadar gelen Gökhan maçın hakemine bir şeyler söyleyip itirazda bulundu. Yapılan hareketin faul olduğunu belirten Gökhan itirazları sonrasında karşılaşmanın yan hakeminde Yunus Yıldırım'ı çağırarak sarı kart göstermesini sağladı. Sarı kart dan sonra Gökhan zorlu Orduspor karşılaşmasında cezalı duruma düşerken bir diğer oyuncu Ramazan Sal ise sinirlerine hakim olamadığı son dakikalarda yaptığı hareket sonrası sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Orduspor karşılaşmasında her iki oyuncu cezalı oldukları için forma gidemeyecekler.

 

 

Yunus Yıldırdı

FİFA kokartlı hakemi Yunus Yıldırım bugün yönettiği Boluspor karşılaşmasında adeta ekibimizi yıldırdı. Tüm taktir haklarını  misafir takım tarafına kullanırken Boluspor kazanması gereken kornerlerde ve yapılan faullerde devam kararı vermesi herkesi çileden çıkardı. Erciyesspor'lu oyuncuların sert müdahalelerinde bile devam kararı verirken ağır hareketler eden misafir takım oyuncularına da  göz yumdu.  FİFA hakemi Yunus Yıldırım bugün Boluspor'u durdurmak için elinden geleni yaparken görevini de başarılı bir şekilde yapmış oldu.

 

 

Burak Kahroldu

Geçtiğimiz hafta Denizlispor maçında sağ ayağına aldığı darbe sonunda tarak kemiğinde kırık oluşan kaptan Burak Erciyesspor karşılaşmasında takımındaki yerini almazken koltuk değnekleri ile karşılaşmaya geldi. Maç öncesi ve devre arasından soyunma odasına giderek takım arkadaşlarına bol şanslar dileyen kaptan Burak alınan mağlubiyet sonrası adete kahroldu.

 

 

Eriş'in hamleleri  sonuç getirmedi

 

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş mutlak kazanmak istediği Erciyespor karşılaşmasına galibiyet için tüm hamlelerini karşılaşma içinde yaparak maçta sonuç aradı.

Geriye düşülen dakikaların ardından bir dakika bile yerine oturmayan Levent hoca maç da ilk değişikliğini Caner ile  Peev arasında yaptı. İkinci yarıda ise Murat Önür oyundan alıp Sefa Aksoy orta sahaya monta ederken orta sahayı kalabalık tutan tecrübeli hoca son hamlesini de Oltan ile yaptı. İlk yarıda oyuna aldığı Peev oyundan alıp Oltan oyuna sürerek gol ararken yapılan tüm değişikliklerin ardından son bölümlerde gol için her şeyi yapan Boluspor da   tüm hamlelerin  yapılmasına rağmen  sahadan puan almak isteyen Levent hocanın  bu zorlu karşılaşmada hamleleri sonuç getirmedi.

 

 

Aydoğanlı ve Şimşek bir araya geldi

Devre arasında Boluspor'un gündemine gelen ancak daha sonra Boluspor'un "almayacağız" açıklaması ile Erciyesspor'la anlaşan tecrübeli oyuncu Yusuf Şimşek ile Boluspor asbaşkanı Recep Aydoğanlı maç öncesi kısa bir görüşme yaptı. Tecrübeli futbolcuya "hoşgeldin" diyen Aydoğanlı ile Şimşek'in  samimi tavırları dikkat çekerken, ikili daha sonra birbirlerine başarılar dilediler. Daha sonra Aydoğanlı ve Şimşek'in yanına Geçmiş sene Boluspro'un formasını giyen oyuncularda katılarak kısa süreli bir sohbet ettiler.

 

 

 

 

 

Full Çektik Üzüldük 

Boluspor camiası uzun zamandır bu şekilde bir araya gelmemişti.

Geçmiş olduğumuz hafta Denizlispor galibiyeti sonrası liderliğe yüksele Boluspor'a gönül verenler Pazar günü bir araya geldi ancak stadyumdan hüzünlü ayrıldı. Alınacak bir galibiyet ile çok şeyin değişeceği K.Erciyesspor maçı öncesi stadyum kapıları saatler önce açılırken Boluspor'lu futbolcular stadyuma gelmeden tribünler full çekmişti. Tüm tribünler 90 dakika takımını desteklemek adına değişik tezahüratlar ile moral vermeye  çalıştı. Tribünler renk cümbüşüne dönerken alınan mağlubiyet sonrası adete yıkıldılar.

 

 

2537 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    20 Mart 2011 • 21:19
    yunus yıldırım deyince ben zaten bolu kaybedebilir demiştim kendi kendime?nedense içim ısınmadı o herife mete kalkavan ismini bile duyunca bu kadar etkilenmedim.ama bu uğursuz herifin ismini duyunca tamam dedim bolu galip bu yolda ama mağlup dedim.
  • erkan14
    21 Mart 2011 • 09:21
    Fabiano hala bu takımda oynamaya devam edecekse çok maç kaybederiz daha...Adam lütfen koşuyor yaaa.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.076919078826904