ADILEHOU DEVRE ARASI KAMPINDA KONUŞTU

10 Ocak 2020

Boluspor’un devre arasında kadrosuna kattığı 24 yaşındaki stoper Moise Adilehou, Antalya Belek kampında açıklamalarda bulundu. Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz Boluspor’un devre arası...

Boluspor’un devre arasında kadrosuna kattığı 24 yaşındaki stoper Moise Adilehou, Antalya Belek kampında açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Boluspor’un devre arası transfer çalışmaları kapsamında kadrosuna dâhil ettiği 24 yaşındaki Fransa doğumlu ve stoper mevkiinde görev yapan Moise Adilehou, Antalya’daki devre arası kampında açıklamalar yaptı.

Futbola Porto altyapısında başladıktan sonra Fransa'nın Valencienne takımının altyapısına transfer olan Beninli genç futbolcu sırasıyla Slo. Bratislava, AOK Kerkyra, APO Levadiakos takımlarında forma giydikten sonra Boluspor’a transfer oldu.

Son olarak iki sezon Levadiakos’da oynadıktan sonra eylül ayında kulübünden ayrılan Adilehou, “Geçtiğimiz iki sezon boyunca Yunanistan’ın Levadiakos kulübünde oynadım. İki sezon boyunca tamamen oynadım diyebilirim. Eylül ayında oradan ayrıldım, şuan buradayım. Bu transferin gerçekleşmesinden ötürü mutluyum. Benim için yeni bir macera, yeni bir ülke, yeni bir takım. Elimden geleni yapıp takımıma katkı sağlamak istiyorum” dedi.

“DAHA FAZLA İDMAN YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM”

Moise Adilehou, eylül ayından beri bireysel idmanlar yaptığını ifade ederek, “Kendi idmanlarımı yaptığımı söyleyebilirim. En son eylül ayında milli takımda oynadım. Kendi hocamla beraber bireysel olarak idmanlarıma devam ettim. Şuan takım arkadaşlarımdan biraz daha fazla idman yapmam gerektiğini biliyorum. 1-2 hafta içerisinde istediğim seviyeye geleceğimi düşünüyorum. O yüzden çalışmalarıma devam ediyorum. Maç kazandıkça da hep beraber takım olarak olması gereken havayı yakalayacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“İLK MAÇIMA ÇIKMAK İÇİN ÇOK SABIRSIZIM”

Adilehou, takıma adapte olmakta güçlük çekmediğini söyleyerek, “Mutluyum, burada olmak güzel. Takımı tanıdıkça daha çok mutlu olacağıma inanıyorum. İlk maçıma çıkmak için çok sabırsızım. Dediğim gibi; havamız her geçen gün iyileşiyor, daha da iyi olacak. Benim ilk intibaım çok iyi. Alışma sürecini en kısa zamanda atlatacağıma inanıyorum. Yavaş yavaş takımın içine giriyorum” diye konuştu.

“POTE, OSMAN HOCA İLE İLGİLİ ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEDİ”

Adilehou, son olarak PTT 1. Lig’de Adana Demirspor’da forma giyen Beninli Mickaël Poté ile yakın arkadaş olduklarını ve Pote’nin transferin gerçekleşmesinde büyük rol oynadığını söyledi; “Pote benim çok yakın arkadaşımdır. Bir ağabey-kardeş gibiyiz, o benim ağabeyimdir. Milli takımda beraber oynadık. Hatta en son Afrika Uluslar Kupası’nda beraberdik. Milli takımda bulunduğum süre zarfında çok yardımcı oldu. Oldukça iyi bir arkadaşlığımız var. Onun sayesinde buradayım diyebilirim. Türkiye ve Osman Hoca ile ilgili bana çok güzel şeyler söyledi.”

2730 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10257887840271