Adım Adım Finale Gidiyorlar

22 Mayıs 2016

Adım adım şampiyonluğa göz kırpan Akkent Toar yapı çeyrek finaldeki rakibini de mağlup etmeyi başardı. Bolu Ekspres ile oynadığı maçta skora rahat giden Akkent Toar rakip filelere 6 gol gönderirken Ekspres buna 2 gol ile cevap verebildi.

11’inci Veteranlar futbol turnuvasının en iddialı takımı olan Akkent Toar yapı adım adım finale gidiyor.Oynadığı maçlarda 1 tek beraberlik alan Akkent Toar  Çeyrek finaldeki rakibi Bolu ekspres takımını rahat geçti.Rakibi karşısında ilk başlarda direnerek Bolu Ekspres, kontra atakla rakip kalede gol aradı ileriye atılan top da Suat sert vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından Akkent  Toar yapı dan Feridun gerilerden gelerek attığı gole karşılaşmada beraberliği sağladı.

Maçta çabuk toparlanan Akkent Toar bir an önce karşılaşmada öne geçmek isterken arka arkaya yaptığı ataklar ile rakip kalede tehlikeli oldu. İstediği golü de Bülent ile  skoru 2-1 yaptı İlk yarıda bu skorla tamamlandı.

Çeyrek finalin ikinci yarısında farkı açmak isteyen Akkent Toar 3'üncü golde rakip alanda paslaşmaları ile Ekspres’ e zor anlar yaşatırken gerilerden bir kez daha gelen Feridun kendisinin 2’inci takımının 3’üncü golünü atarak maçta derin bir nefes aldı.

Karşılaşmada daha sonra Sacit sahneye çıkarken arka arkaya attığı goller ile skoru 5-1 getirdi.Rakibi karşısında attığı gol kadar kaçıran Akkent Toar yapı istediği farkı bir türlü açamazken takımın golcü oyuncusu Erhan Yalçın bir türlü istediği golü rakip filelere atamadı.Ekspres Murat ile bir gol daha bulurken skoru 5-2 getirdi. Akkent Toar yapı takımında ise perdeyi kapatan oyuncu Bülent oldu skoru 6-2 getirdi adını yarı finale yazdırırken adım adım finale gidiyoruz mesajını da vermiş oldular.

 

Adım Adım Finale Gidiyorlar
Adım Adım Finale Gidiyorlar
Adım Adım Finale Gidiyorlar
Adım Adım Finale Gidiyorlar
Adım Adım Finale Gidiyorlar
Adım Adım Finale Gidiyorlar
Adım Adım Finale Gidiyorlar
Adım Adım Finale Gidiyorlar

1622 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.085096120834351