Ağır Kayıp (2-1)

21 Kasım 2010

Puan için gidilen Rize deplasmanında öne gemcesine rağmen galibiyeti koruyamayan Boluspor ikinci yarıda oynadığı kötü futbola mağlubiyet eklenince zorlu karşılaşmayı...

Puan için gidilen Rize deplasmanında öne gemcesine rağmen galibiyeti koruyamayan Boluspor ikinci yarıda oynadığı kötü futbola mağlubiyet eklenince zorlu karşılaşmayı kaybetti.

 

Üst sıralar için mutlak üç puan parolasıyla çıkılan karşılaşmada oyuna iyi başlayan ekibimiz ilk 45 dakikada etkili bir futbol ortaya koydu. Rakip Rizespor'un fazla etkili olmadığı karşılaşmada Boluspor ataklarında zor anlar yaşarken  Boluspor istediği gole de kavuştu. Duran topta kazanılan golde Ramazan topu takip ederek Rizespor ağlarına gönderdi.

Gol den sonra Boluspor atakları rakip kalede yoğunlaşırken kırmızı beyazlı ekibimiz girilen gol posizyonlarını değerlendiremedi. İlk yarının bitmesine az bir süre kala ev sahibi takım Rizespor atakları Boluspor kalesinde yoğunlaşırken bu ataklardan Rizespor sonuç alamadı.

İkinci yarıya yoğun Rizespor baskısıyla başlayan ekibimiz kalesinde tehlikeli ataklar görürken 70. dakikaya kırmızı Beyazlı ekibimiz başarılı olurken bu dakikadan sonra oyundan tamamen düşünce kalesinde de golü gördük. Beraberlik golü sonrası toparlanmak isteyen kırmızı beyazlılar istediği oyunu ortaya koyamazken tamamen oyunu da geride kabul etti. Son bölümlere Burak'ın da kırmızı kartla oyundan atılması sonrası oyunun tamamen kontrolünü eline alan Rizespor son bölümlerde Boluspor'un defasının da yaptığı hatalar sonrası ikinci golü bulurken karşılaşmada öne geçti. Uzatma dakikalarında ise başka gol olmayınca Boluspor zorlu deplasmanda ağır bir mağlubiyet alarak haftayı puansız kapattı.

 

Maçın Golleri

 

 

Karşılaşmadan Kareler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1968 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    22 Kasım 2010 • 14:09
    BOLUSPOR takımımız istikrarlı değil, devamlılık yok. Büyük bir ihtimalle devre arasında yine teknik direktörümüz trasfer isteyecek ve biraz daha takımı borça sokacak, bu borçlar bizleri önümüzdeki senelerde sıkıntıya sokabilir. Sayın Levent Eriş: "Son sözü söylemedik" dedi, lütfen söylesin arkadan Adanaspor, Karşıyaka,Mersin İ.Y. hatta 5-0 yenerek küçümsediğimiz ve bu lige bu sene çıkan Tavşanlı Linyitspor geliyor ve sadece 2 puan yukarıdayız. Hocamızın "İnadına şampiyonluk" ve "Bu takımı 13ncü 14ncü haftalarda görün" demişti, bekliyoruz. Eğer bir futbolcu, hakemin düdüğünden sonra topa vuruyorsa, "Ben sarı kart görmek istiyorum" demektir. Rakip takımın futbolcusuna arkadan çelme atarak düşürmek "Ben kart görmek istiyorum, bir hafta dinlenmek istiyorum" demektir. Bunları hayatta TV de bir defa futbol izleyen herkes biliyor. Bizim futbolcularımız bilmiyor mu? Ordu maçında olsun Rize maçında olsun takımız yerlerde sürünüyordu. Rize maçında, 50-55 dakika bir takım defans yaparak 1-0 lık skor korunabilinir mi? Rize kalecisi orta sahadan topu oyuna sokuyor. Bu takım bu kadar aciz duruma nasıl düşürülebilinir?
  • EMRE
    22 Kasım 2010 • 17:34
    armanın peşindeyiz,demek bu olsa gerek.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.046525955200195