Ağır Yara Aldık

20 Şubat 2016

Boluspor, PTT 1’inci ligin 22'inci haftasında kendi sahasında Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmada Samsunspor’a 2-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlıların yakaladığı 6 pozisyonda Samsunspor kalecisi Furkan gole izin vermeyince Boluspor sahadan puansız ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, aldığı mağlubiyetle 31 puanda kaldı.

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke Samsunspor karşısına, Erdi, Luiz Henrique, Hasan, Kemal, Umut, Alican, Cumali, Sebastian, Emre Kılınç, Ivanovski, Tevfik Köse on biri ile çıktı.

 Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Melih Ağa, Adem Alkaşi, Orhan Gülle, Ricketts, Özgür Özkaya, Arif Şahin, Özgürcan yer aldı.

 Misafir takım Samsunspor ise Boluspor karşısına, Furkan, N’diaye, Ofoedu, Oğuzhan, Murat, Canberk, Mustafa, Hasan, Kone, Taha ve Ekigho on biri ile çıktı.

 Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke, zorlu karşılaşmada sakatlığı bulunan  Yusuf Emre ve Cezası olan  Jansen’in yerine Sebastian ve Ivanovski’ye forma şansı verdi.

Zorlu karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Oyunun ilk dakikalarında her iki takımda orta alanı kalabalık tutmaya özen gösterdi. Maçın 7’inci dakikasında Samsunspor golü buldu. Ani gelişen atakta savunmanın arkasına sarkan Kone, şık bir vuruşla Samsunspor’u Boluspor karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 12’inci dakikada Boluspor’dan Tevfik sarı kart gördü. 14’üncü dakikada Boluspor gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Ivanovski, soldan ortaladı, Tevfik’in kafa vuruşunu kaleci kornere gönderdi. Boluspor bu dakikada mutlak bir golden oldu. Maçın 28’inci dakikasında bu kez Boluspor’dan Hasan Hatipoğlu sarı kart gördü. İlk yarının sonuna 3 dakikada eklendi. 45+2’inci dakikada Boluspor beraberlik golüne bir kez daha çok yaklaştı. Ivanovski’nin sert şutunu Samsunspor kalecisi Furkan iki hamlede kontrol etmeyi başardı. Boluspor ilk yarının son anlarında beraberlik fırsatını değerlendiremedi. İlk yarı Samsunspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 Maçın ikinci yarısına Samsunspor’un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıda her iki takımda aynı onbirle sahada yer aldı. İkinci yarıda Boluspor rakibine oranla biraz daha etkili olan taraf oldu. 60’ıncı dakikada ani gelişen Boluspor atağında Emre Kılınç müsait durumda olan Alican’a topu aktardı. Alican’ın sert şutu yandan auta çıktı. Maçın 61’inci dakikasında Boluspor’dan Luiz sarı kart gördü. Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke ilk oyuncu değişikliğini 62’inci dakikada yaptı. Luiz oyundan çıktı, Adem oyuna dahil oldu. 63’üncü dakikada Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Sol kanattan Umut’un yaptığı ortaya şık bir kafa vuruşu vuran Tevfik’in vuruşunu kaleci bir kez daha kurtardı. Oyunun bu dakikalarında Boluspor baskılı oyununu rakip kalede hissettirmeye başladı. 67’inci dakikada Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Sebastian oyundan çıktı, Orhan Gülle oyuna girdi. 69’uncu dakikada Boluspor’dan Orhan sarı kart gördü. 73’üncü dakikada Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Umut’un ortasına ceza sahası içinde son olarak dokunan Tevfik’in vuruşunda Sasmunspor kalecisi Furkan  bir kez daha gole izin vermedi. Boluspor son oyuncu değişikliğini 75’inci dakikada yaptı. Tevfik oyundan çıktı, Özgürcan oyuna girdi. 78’inci dakikada Boluspor gole çok yaklaştı. Orhan’ın içeriye ortaladığı topa ceza sahası içinde sert vuran Özgürcan’ın vuruşunu kaleci yine kurtarmayı başardı. Maçın 85’inci dakikasında Samsunspor golü buldu. Ani gelişen Samsunspor atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Kone kendisinin ve takımının 2’inci golünü attı. Bu golle Samsunspor, Boluspor karşısında 2-0 öne geçen taraf oldu. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, kendi sahasında Samsunspor’a 2-0 mağlup oldu. Haftayı mağlubiyetle kapatan Boluspor 31 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar, ligin 23’üncü haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

 

Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık
Ağır Yara Aldık

1709 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052427053451538