AH BU HAKEMLAR.

16 Eylül 2013

Boluspor kendi sahasında oynadığı 1461 Trabzonspor maçında çok önemli 2 puanı sahada bıraktı. Öncelikle belirtmeliyim ki 1461 Trabzonspor takımı geçen sezonki görüntüsünden...

Boluspor kendi sahasında oynadığı 1461 Trabzonspor maçında çok önemli 2 puanı sahada bıraktı. Öncelikle belirtmeliyim ki 1461 Trabzonspor takımı geçen sezonki görüntüsünden çok uzak; ligin zayıf takımlarından. Bu nedenle kaçan 2 puan çok önemli.

Boluspor takımında sahada kaldığı kısa sürede İskender alın önceki haftalara göre daha istekli göründü ama etkisizdi. Kredisini hızla tüketiyor. Yerine oyuna dahil olan Alican da çok etkili değildi. Bu sezona iyi başlayamayan takımın emektar oyuncusu Alp ERGİN’ in kaybettiği her top kalemize gol tehlikesi olarak geri döndü. Alp bence bu takımın en önemli oyuncularından biri ancak geçen yılki formuna bir an önce dönmeli, Bolusporun ona gerçekten ihtiyacı var.Emrah girdiği net gol pozisyonlarını gole çeviremeyince galibiyet gelmedi. Oyunun kuralı gol atamazsan galip gelemezsin. Ayrıca Emrah’ın pas yüzdesi de düşüktü.  İkinci yarı oyuna giren Gökhan EMRECİKSİN kısa sürede hiçbir varlık gösteremedi. Günün başarılıları Dimitrov ve Fatih ŞEN takımın iyilerindendi.


Geçelim asıl konumuz olan maçın hakemine, Bu maçı pozisyon pozisyon yorumlamayalım. Çünkü yazı bir hayli uzar. Özkan ÇETİNER Denizli bölgesi hakemi ve mesleği doktor. Arkadaşımızın iyi ve saygın bir mesleği var. Benim ona tavsiyem Mesleğine dönsün ve Türk hakemliğini ağır bir yükten kurtarsın. PTT 1 liginde 2 maçı ilk maçı Fetiyespor – Balıkesirspor maçı yarım kalmış. Ben izlemedim ama o maçta hakem yorumcuları bu arkadaşı ağır dille eleştirdiler.  Bizim Merkez Hakem kuruluda o maçın üzerinden cok kısa bir zaman geçmesine rağmen bu hakemi dinlendirmeden (Cezalandırmdan) Sanki deneme tahtası gibi. Boluspor maçına verdi. Bizim muhterem Merkez Hakem Kurulu bu hakemi tahmin ediyorum mesleki kariyerinden etkilenerek bu ligin hakemi yaptılar.

Şunu belirtelim ki bu yıl izlediğim PTT 1 lig maçlarında bu ligi hak etmeyen çok sayıda hakem var. Merkez hakem kurulu dersine iyi çalışmamış ve bu adamları alel acele bu lığın kadrosuna almışlar. Böyle devam ederlerse çok sıkıntı yaşarlar.

Gaziantep Büyükşehir maçında hakem kurbanı olmuştuk. 1461 Trabzon maçını yöneten Özkan ÇETİNER DE geçer not alamadı.

Boluspor kulüp başkanı ve Boluspor sevdalısı Türkiye Futbol federasyonunda, Merkez hakem kurulunda etkili olabilecek iş adamı siyasetçi kim varsa federasyona bir anca gidip Boluspor un deneme tahtası olmadığını anlatmaları gerek.

Hafta içinde Çok güçlü kayıpsız giden Balıkesir deplasmanında kaybettiğimiz puanları telafi etmek dileği ile iyi haftalar.

 

1563 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.076246976852417