Aile Kucaklaşması

3 Mart 2017

Taraftar grupları, Eskişehirspor maçı öncesi Kulübümüzü ziyaret ederek destek mesajı verdi.

Yasin Yurdakul "Hesap sormaya değil, destek olmaya geldik.

 

Kötü gidiyoruz, herkes üzülüyor. Niye kötü gidiyoruz siz daha iyi bilirsiniz. Bizim dışarıdan gözlemlerimiz var ama müdahele edemiyoruz, etmek istemiyoruz. Haddimiz değil. Kötü gidişatta ise gerekirse tepkimizi veririz. Ama inanıyoruz, güveniyoruz. Sezon başında da söyledik. Şampiyonluk olursa olur, olmazsa ilk altı. Hiç biri olmazsa yapacak bir şey yok. 3 yıllık bir hedefimiz var.Biz geçmişte neleri gördük. İlk yarıya baktığımızda takımda bir düşüş var. Önümüzde de önemli bir maç var. Bu maçın önemi bizim için ayrı. " ifadelerini kullandı.

Fuat Çapa Gerçek Taraftarda Bu Zaten

 

"Teşekkür ediyoruz desteklemeye geldiğiniz için. Gerçek taraftarda bu zaten. Daha öncede söyledim. Siz bana göre seyirci değil, taraftarsınız. Mağlup olunca takımı tribüne çağırıp alkışlayan taraftar ben daha önce görmedim. Türkiye'de ilk defa Bolu'da yaşadım bunu. Bunun içinde size teşekkür etmek istiyorum. Süreç istediğimizden daha iyi başladı. Bu bir gerçek. Ama şuanda ne sizin istediğiniz, ne bizim istediğimiz, ne futbolcularımızın istediği ne de yönetimimizin istediği bir süreçteyiz. İlk yarıda belirli bir omurgamız vardı. Bu kadar çok sakatlık yaşayacağımızı tahmin etmedik açıkcası. Bu doğrultuda transferlerimiz oldu. Gelen arkadaşlarımız kötü mü? kesinlikle değil. Kişilik olarak kötü mü? O da değil. Ama şu bir gerçek. Gelen arkadaşlar hazır olarak gelmedi. Hazır olsalardı zaten alamazdık veya takımlarında kalırlardı. Burada hesabımızı bozan tek unsur takım içerisinde aynı anda oynayan 2-3 oyuncumuzun sakatlanması. Buna ilave olarak ofansif anlamda Emre'nin de ayrılmak istemesi bizi tekrar yeniden bir takım olma yoluna soktu. Maçta içerisinde sizde görüyorsunuz. Bazen çok iyi işler yapıyoruz. Ama bazen takım içerisinde kopukluklar oluyor. Bu da takımın birbiri ile oynamamış olması, geçtiğimiz 2 haftaya kadar az idman sayısıyla alakalıydı. Üst üste lig ve kupa maçları oynayarak Şubat ayını yarıladık. Bu yüzden o dönemde çalışma ortamımız olmadı. İyi olmadığımızı hepimiz biliyoruz. Bizim kariyerimizde bu işin içerisinde. Üzüntümüz çok büyük. Ama gidişatı tekrar düzlüğe çıkartmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 24 saatin 22-23 saatini kulüpte geçiriyoruz. Ama bazen yapmış olduğunuz planları önünüzü görerek yapmıyorsunuz. Bu süreci yaşıyoruz. Şuanda sizinde söylediğiniz gibi birlik, beraberlik zamanı. Eskişehirspor maçının sizin için ne kadar önem taşıdığını biliyorum. Benim içinde o kadar önemli. İlk devre haketmediğimiz bir beraberlik aldık. Galibiyeti hakediyorduk. Cumartesi günüde inşallah orada bıraktığımız 2 puanı alacağız. Daha 12 hafta var. Bu 12 haftada çok şey değişecek. Birlik, beraberlik, takımların saha içi ve dışındaki unsurlar ligi belirleyecektir." şeklinde konuştu.

Soner Şahin Bu Maçında Önemini Biz Bilmeyelere de Aktarıyoruz

 

 

 "İyi bir zamanda olmadığımız gerçek. Bu zamandan kendi başımıza da çıkamayız. Sizlere ihtiyacımız var. Özellikle bu maçta. Bu maçında önemini biz bilmeyelere de aktarıyoruz. Hiç merak etmeyin. Bugüne kadar hepinizden Allah razı olsun destek oldunuz. Tabii ki kötü oynayınca tepki kaçınılmaz. Geçen haftanın hiçbir mazereti yok. Biz takım olarak çok kötü oynadık. Gerekli mücadeleyi malesef veremedik ama bu hafta çok iyi hazırlanıyoruz. Burada kötü gidişatı umursamayan arkadaşımız yok. Bunu kesinlikle düşünmeyin. Bizde sizler gibi uyumuyoruz kötü sonuçlardan sonra. Bu maç için sizden ricam kötü başlayabiliriz. Desteğinizi son dakikaya kadar esirgemeyin. Bundan etkilenen genç arkadaşlarımız var. Biz tecrübemizle telöre edebiliriz ama onlar kaldıramayabilir tepkileri. Bence maçın sonuna kadar bekleyelim. Desteğimizi sonuna kadar verelim. Bizde emin olun o mücadeleyi vereceğiz. Hep beraber sizlerin desteğiyle alacağız maçı. Maçın önemini biliyoruz. Yarın kampa gireceğiz. Kendi aramızda yine konuşacağız. İyi niyetli bir futbolcu topluluğu var burada. Umursamamazlık yok burada. Çok üzülüyoruz. İlk yarıda yaptıklarımız ortada. Bunu devam ettirmemiz lazım. Henüz kaybettiğimiz bir şey yok. İnşallah bu maç ile beraber bu kötü günleri atlatırız." şeklinde konuştu.

 Andre Santos Bende Kaybetmeyi Seven Bir İnsan Değilim

 

"Geldiğiniz için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Taraftarlık sadece 90 dakikalık değil. Başka bir şey. Sizlerde bunu çok iyi bir şekilde yapıyorsunuz. İlk geldiğimde söylediklerim hala geçerli. Malatya maçından sonra söylediklerimi unutmadım. Sözüm hala geçerli. Belki bir çoğunuz bilmiyordur. Bir çok maçta sakat sakat oynadım. 9 hafta süren bir sakatlıktı bu. Oynadığım her zaman hedefim o formayı ıslatmak. Bütün futbolcu arkadaşlarımıda buna katıyorum. Buraya şaka yapmaya yada eğlenmeye gelmedik. Bazılarımı ailelerimizi bir yerlerde bırakıp geldik. Ciddi bir iş yapıyoruz. Bende kaybetmeyi seven bir insan değilim. Üzgün olduğunuzun farkındayım ama çok daha iyisini yapacağız. Ben aynı sözü yine veriyorum. Çünkü biz her gün beraberiz burada. 20 yıldır neredeyse futbol oynuyorum. Futbolda bazen en aşağıyıda göreceğiz, en yukarısınıda. Ben bunları yaşadım. Başkanımızla bugün konuştuk. Ben kaptan olarak Samsunspor maçındaki futbolu kabullenemiyorum. Formamız bile ıslanmadı neredeyse. Takımın abileri olarak sürekli konuşuyoruz. Samsun'da ne yaptığımızın farkındayız. Hocamızın suçu kesinlikle değil. Bu bizim hatamız. Ben burada sorumluluğu üstüme alıyorum. Ama Cumartesi günkü maç çok farklı olacak. Sizden de istediğim son dakikaya kadar sürekli destek. Ben kaptan olarak hepinize tek tek söz veriyorum. Eskişehirspor maçı çok farklı olacak. İlk dakikadan, son dakikaya kadar. Maçın genel olarak bir önemi olabilir ama ilk maçtan kalan bir rövanş var. Hedefimiz belli. Sadece laf değil. Ben tecrübeme dayanarak bu takımın geleceğini görebiliyorum. Başkan ve hocamız ile konuştuk. Birşeyler var ve bu da olacak. Benim evimin kapısı 24 saat size açık. İstiyorsanız tercümanımız Can'ı arayın. İstiyorsanız kulübe gelin. Her zaman iyiyide, kötüyüde konuşabiliriz." şeklinde konuştu.

Necip Çarıkcı  Taraftarlarımız Bugüne Kadar İyi Sabır Gösterdi.

 

 

 "İkinci devreden sonraki maçlar hiçbirimizi memnun etmedi. İlk devre belki kadromuz dardı. Sezon başında hocamızın da söylediği gibi şampiyonluk ile başlamadık. İkinci devre oynanan futboldan bende memnun değilim. Herkes rahat olsun. Futbolda bazen böyle kötü gidişatlar oluyor. Bizim takımımız yenilebilir ama kötü mücadele edemez. Taraftarlarımız bugüne kadar iyi sabır gösterdi. Bu yüzden teşekkür ediyorum. Boluspor kötü gidebilir. Ama önemli olan kulüplerdeki devamlılıktır. Taraftarımız şampiyonluk istiyor. Bende istiyorum. İstememin en büyük sebebi ne kendim için, ne siyaset için, ne yönetim için. 70-80 yaşında babalarımız var. Boluspor ile en sona 1991 yılında Süper Lig görmüş babalarımız var. Şampiyonluğu tekrar görsünler istiyorum. Bu sene olabilir, olmayabilir. Ama takımımız iyi gittiği zaman elimize bir şans geldi bunu kullanalım dedik. Devre arası çok fazla transfer yapmış olabiliriz. Bu transferlerin hepsi ortak alınmış bir karar. Bizim için önemli olan Boluspor'un sağlam temelleri olsun. Bunun için hedefimizden şaşma yok. Ben her zaman ilk 2 dedim. Böyle bir yönetim, takım ve taraftar ilk 2'yi hakediyor. İlk 6'yı değil. Eskişehir karşılaşmasıda bizim için çok önemli. İnşallah bu maçı alacağız. Taraftarlarımızın bu maçta ceza almasını istemiyorum. Bu sene olması için elimizden geleni yapacağımız. Bunu yapacak kadromuz var. Herkes sabırlı olsun. Boluspor menfaati için ne gerekiyorsa onu yapalım. " şeklinde konuştu.

 

Aile Kucaklaşması
Aile Kucaklaşması
Aile Kucaklaşması
Aile Kucaklaşması
Aile Kucaklaşması
Aile Kucaklaşması

2016 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.44256281852722